Webdesign


Aansprekend webdesign voor iedereen

Wat is het?

In de beginperiode van het internet was er niets meer dan pure code en functionaliteit. Geen opsmuk of mooie plaatjes. Maar al snel rees de vraag naar mooie vormgeving op het web, en het vak van webdesign was geboren. Tegenwoordig maken we onderscheid tussen professionals die ontwerpen voor het web, en techneuten die dit design vertalen in code en de website bouwen.


Hoe werkt het?

Een webdesigner gaat vaak als eerste in gesprek met jou over je wensen en doelen voor de website. De designer leert zoveel mogelijk over de identiteit van je organisatie, de doelgroep(en) van de site en de uitstraling die daarbij hoort. Vervolgens maakt de ontwerper een aantal verschillende ‘smaakjes’ waar je uit kunt kiezen. Jij kiest hieruit jouw favoriet en die gaan wij uitwerken tot een compleet webdesign met wireframes, fonts, kleuren en fotomateriaal.


Wat is de meerwaarde?

Een verouderde website pik je er meteen uit en draagt niet bij aan een positieve bezoekerservaring. Een fris, up-to-date en gebruiksvriendelijk design is een onmisbaar onderdeel van elke effectieve website. Je kunt het zien als de etalage van je winkel of het visitekaartje van je organisatie.


Wat is de meerwaarde van Studio Projectie?

Wij hebben al 16 jaar de kennis en expertise in huis om vooruitstrevend webdesign te leveren. We zoeken continu naar manieren om de status quo te doorbreken en het design te verbeteren. Niet alleen grafisch, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Een design moet namelijk niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch in gebruik. Wij stoppen niet bij het digitaliseren van een folder of visitekaartje, maar zoeken naar de beste manier om de informatie helder en interactief te presenteren.


Studio Projectie heeft voor Atlas Inexco een gebruiksvriendelijke website op maat gebouwd. Projectie wist ons extra te verrassen door exclusieve symbolen te ontwerpen die de vormgeving van de website buitengewoon origineel maken.


- Yvonne van der Kaay - Atlas Inexco

Met onze mix aan diensten kunnen we iedere grote en kleine digitale uitdaging realiseren

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op