Studio Projectie - Over ons

Over ons

Ons team bestaat uit een groep gedreven en enthousiaste specialisten. Van (online) marketing experts tot ervaren techneuten.

Philip

CEO & Developer

Philip is onze eindbaas en CEO. Hij werkt hard aan projectmanagement en sales, maar kan ook genieten van old-school programmeren. Buiten Studio Projectie danst hij de salsa, reist hij veel en bestuurt hij virtuele ruimteschepen.

Iris

Sales & marketing

Iris richt zich als projectmanager voornamelijk op contact met (nieuwe) klanten. Georganiseerd en efficiënt werken spelen daarbij de hoofdrol, maar om te compenseren is haar huis erg rommelig. Is ze niet op kantoor, dan zit ze ongetwijfeld op een ander continent allerlei moois te fotograferen.

Marcel

COO & Developer

Marcel is als COO en projectmanager veel bezig met onze projecten en de collega's aansturen. Gelukkig mag hij ook nog innovatieve websites ontwerpen en bouwen. In z'n vrije tijd speelt hij elke game die je kunt bedenken en geniet hij van animated GIFs.

Ellen

Administratie & HRM

Ellen runt op kantoor de HR-afdeling. Ze strooit met sleutels, nieuwsbrieven en herinnert iedereen aan de administratieve taken. Onze creatieve kunsthistorica houdt van Harry Potter, wandelen en volleyballen.

Jasper

Webdevelopment & Operations

Jasper ondersteunt zowel klanten als collega's, zodat iedereen z'n werk zo goed mogelijk kan doen. Hij fixt de email, bouwt websites en zit tot over z'n oren in de technische systemen. Buiten werk staat hij regelmatig op de squashbaan of zit hij op z'n racefiets.

Camiel

Imagineer & Online marketeer

Camiel is de imagineer van Studio Projectie. Onze expert in online marketing, multimedia design en WordPress websites! Hij leert mensen hoe ze alles uit de digitale wereld kunnen halen. Daarnaast haalt hij zelf alles uit de vele festivals die hij bezoekt.

Tim

Backend developer

Tim werkt als programmeur het liefste achter en op de schermen, zodat onze websites en apps niet alleen mooi ogen, maar ook goed werken. Als hij niet naar zijn favoriete series, zoals Vikings en The Walking Dead kijkt dan trotseert hij wanden en rotsen.

Miki

Webdesign & Development

Miki heeft al 16 jaar een passie: websites ontwikkelen. Hij is ook verantwoordelijk voor de stagiaires en zorgt dat ze goed begeleid worden. Miki is onze hardcore Instagrammer en wordt erg gelukkig van een potje basketbal.

Michenou

Webdesign & Branding

Michenou is de bewaker van onze huisstijl. Zij zorgt dat alle vormgeving in orde komt. Als ze niet aan het werk is, dan is ze te vinden bij de paarden of heeft ze een camera in haar handen

Karin

Administratie & Content

Karin zet zich met veel plezier in voor onze administratie en ondersteunt collega's waar nodig. Ze werkt niet full-time, waardoor er genoeg tijd is om regelmatig te volleyballen.

Joel

Webdesign | Stagiair

Joël is zowel stagiair als ultieme sneakerhead. Hij werkt aan de online sfeerimpressie van Studio Projectie, zodat onze klanten meteen enthousiast worden. Daarnaast ontwerpt hij zijn eigen sneakers en draagt altijd een spectaculair paar schoenen.

Armando

Webdesign | Stagiair

Armando is onze stagiair communicatie & design. Met zijn hulp kunnen bezoekers van onze site direct een kosteninschatting krijgen van hun wensen. Deze man zit nooit zonder muziek en staat regelmatig op techno festivals. Met Armando hebben we een in-house influencer, want hij reviewt allerlei gadgets!

Arjen

KPI metrics | Stagiair

Arjen richt zich vooral op het meetbaar maken van hopen data. Zo kunnen klanten zien of hun website succesvol is! Hij is doordeweeks verslaafd aan koffie en in het weekend aan z'n Xbox.

Nadia

Administratie

Nadia doet bij ons de administratie. Verder is ze een gepassioneerde reiziger en reist ze het liefst naar verre oorden. In haar vrije tijd houdt ze van fotografie en dansen. 

Jij?

Nieuwe aanwinst

Regelmatig zijn wij opzoek naar nieuwe stagiairs. Aarzel niet en stuur je cv naar info@projectie.com

Onze missie is om een digitale oplossing te realiseren die bij je past en onze visie is om samen met jou te ontdekken wat jij nodig hebt.

Studio Projectie, een Digital Agency

Wat betekent het om een digital agency te zijn? Studio Projectie bouwt niet zomaar websites, maar wij kijken naar twee belangrijke zaken. Wat is jouw doel en wat is daar de beste oplossing voor? Misschien is jouw oplossing breder en wil je ook een nieuwsbrief, animatie of zelfs een app. Studio Projectie biedt een breed scala aan mogelijkheden voor jouw hulpvraag. Juist door die extra kennis en expertise kunnen we jouw oplossing nét dat streepje voor geven.
 
Studio Projectie bedenkt, creëert en realiseert jouw digitale oplossing.


Voor wie werken jullie?

Studio Projectie heeft een breed scala aan klanten, van groot tot klein, van oer-Hollands tot internationaal. Denk aan grote, internationale organisaties als Aegon, Atlas-Group, KPN en AkzoNobel. We hebben succesvolle start-ups een zetje gegeven, zoals bij Digitale Factuur en InhouseFilming. Natuurlijk vergeten we onze roots niet, dus werken we ook regelmatig met ondernemers in Leiden

 

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Op werkdagen binnen 24 uur reactie
Gratis en persoonlijk advies
Geheel vrijblijvende offerte
Mooi en gebruiksvriendelijk webdesign
Altijd een responsive website

Zij werken met ons

AkzoNobel
Hogeschool Leiden
Travel Impressions
Theater Ins Blau
Inhouse Filming
NEM Group