Studio Projectie - Over ons

Over ons

Ons team bestaat uit een groep gedreven en enthousiaste specialisten. Van (online) marketing experts tot ervaren techneuten.

Philip

CEO & Developer

Philip is onze eindbaas en CEO. Hij werkt hard aan projectmanagement en sales, maar kan ook genieten van old-school programmeren. Buiten Studio Projectie danst hij de salsa, reist hij veel en bestuurt hij virtuele ruimteschepen.

Iris

Sales & marketing

Iris richt zich als projectmanager voornamelijk op contact met (nieuwe) klanten. Georganiseerd en efficiënt werken spelen daarbij de hoofdrol, maar om te compenseren is haar huis erg rommelig. Is ze niet op kantoor, dan zit ze ongetwijfeld op een ander continent allerlei moois te fotograferen.

Marcel

COO & Developer

Marcel is als COO en projectmanager veel bezig met onze projecten en de collega's aansturen. Gelukkig mag hij ook nog innovatieve websites ontwerpen en bouwen. In z'n vrije tijd speelt hij elke game die je kunt bedenken en geniet hij van animated GIFs.

Youri

Full stack developer

Youri is na zijn stage niet weggegaan en werkt nu part-time als full stack developer. Hij richt zich vooral op backend development. Met die kennis gaat hij onze levens redden met een geweldige API tussen 2 systemen. Zijn vrije tijd gaat bijna helemaal op aan DJ-en en retro games spelen.

Miki

Creative developer

Miki heeft al 16 jaar een passie: websites ontwikkelen. Hij is ook verantwoordelijk voor de stagiaires en zorgt dat ze goed begeleid worden. Miki is onze hardcore Instagrammer en wordt erg gelukkig van een potje basketbal.

Camiel

Imagineer & Online marketeer

Camiel is de imagineer van Studio Projectie. Onze expert in online marketing, multimedia design en WordPress websites! Hij leert en inspireert mensen hoe ze alles uit de digitale wereld kunnen halen.

Jesper

Administratie

Jesper houdt de administratie op orde en neemt ook wat HR-taken op zich. Intussen werkt hij gestaag door aan zijn PhD Literatuurwetenschap. Als er dan nog wat vrije tijd overblijft, stopt hij dat in het maken van muziek en het lezen van (liefst postmoderne) boeken.

Michenou

Webdesign & Branding

Michenou is de bewaker van onze huisstijl. Zij zorgt dat alle vormgeving in orde komt. Als ze niet aan het werk is, dan is ze te vinden bij de paarden of heeft ze een camera in haar handen

Lizzy

HRM & Administratie

Lizzy runt de HRM en de administratie. Ze zit mensen regelmatig achter hun broek aan, maar kijkt er wel erg aardig bij. Wanneer ze niet op kantoor is stort ze zich op haar studie Psychologie, koken en filosofie. Daarnaast bezoekt ze ook graag de dierentuin.

Laurens

Backend developer

Laurens is onze backend developer en zorgt voor kraakheldere code. Laurens loves Laravel en bouwt in een handomdraai prachtige platforms. Thuis luistert hij graag naar Ben Howard, maar is ook te porren voor potjes voetbal.

Ellen

Webdesign | Stagiair

Ellen is onze stagair Interactieve vormgeving. Bij ons richt ze zich vooral op mooi ontwerp en leren coderen! In haar vrije tijd besteed ze veel tijd achter de computer: ze kijkt films en speelt ze games. Daarnaast bespeelt ze ook verschillende soorten instrumenten.

Joost

Developer

Joost houdt zich momenteel bezig met programmeren met voornamelijk ook javascript. Daarnaast vind die het leuk om op zijn tijd een bordspel te spelen. 

Onze missie is om een digitale oplossing te realiseren die bij je past en onze visie is om samen met jou te ontdekken wat jij nodig hebt.

Studio Projectie, een Digital Agency

Wat betekent het om een digital agency te zijn? Studio Projectie bouwt niet zomaar websites, maar wij kijken naar twee belangrijke zaken. Wat is jouw doel en wat is daar de beste oplossing voor? Misschien is jouw oplossing breder en wil je ook een nieuwsbrief, animatie of zelfs een app. Studio Projectie biedt een breed scala aan mogelijkheden voor jouw hulpvraag. Juist door die extra kennis en expertise kunnen we jouw oplossing nét dat streepje voor geven.
 
Studio Projectie bedenkt, creëert en realiseert jouw digitale oplossing.


Voor wie werken jullie?

Studio Projectie heeft een breed scala aan klanten, van groot tot klein, van oer-Hollands tot internationaal. Denk aan grote, internationale organisaties als Aegon, Atlas-Group, KPN en AkzoNobel. We hebben succesvolle start-ups een zetje gegeven, zoals bij Digitale Factuur en InhouseFilming. Natuurlijk vergeten we onze roots niet, dus werken we ook regelmatig met ondernemers in Leiden

 

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Op werkdagen binnen 24 uur reactie
Gratis en persoonlijk advies
Geheel vrijblijvende offerte
Mooi en gebruiksvriendelijk webdesign
Altijd een responsive website

Zij werken met ons

AkzoNobel
Hogeschool Leiden
Travel Impressions
Theater Ins Blau
Inhouse Filming
NEM Group