Studio Projectie - Over ons

Over ons

Ons team bestaat uit een groep gedreven en enthousiaste specialisten. Van (online) marketingexperts tot ervaren techneuten, Studio Projectie heeft alles in huis. Maak kennis met ons team!

Philip

CEO & Developer

Philip is onze eindbaas en CEO. Hij werkt hard aan projectmanagement en sales, maar kan ook genieten van old-school programmeren. Buiten Studio Projectie danst hij de salsa, reist hij veel en bestuurt hij virtuele ruimteschepen.

Vera

Projectmanagement

Vera richt zich als projectmanager voornamelijk op het contact met (nieuwe) klanten. Georganiseerd en efficiënt werken spelen daarbij de hoofdrol; om daarvoor wat te compenseren is haar vriend erg rommelig. Is ze niet op kantoor, dan zit ze ongetwijfeld met de poes op de bank.

Marcel

COO & Developer

Marcel is als COO en projectmanager veel bezig met onze projecten en de collega's aansturen. Gelukkig mag hij ook nog innovatieve websites ontwerpen en bouwen. In z'n vrije tijd speelt hij elke game die je kunt bedenken en geniet hij van animated GIFs.

Youri

Full-stack developer

Youri is na zijn stage blijven plakken, en werkt nu parttime als full stack developer. Hij richt zich vooral op back-end development. Met zijn kennis van API’s maakt hij ons leven een stuk makkelijker. Zijn vrije tijd gaat bijna helemaal op aan DJ-en en retro games spelen.

Miki

Creative developer

Miki heeft al 16 jaar lang één passie: websites ontwikkelen. Hij is ook verantwoordelijk voor de stagiaires bij Studio Projectie, en zorgt dat ze goed begeleid worden. Miki is onze hardcore Instagrammer en wordt erg gelukkig van een potje basketbal.

Camiel

Imagineer & Online marketeer

Camiel is de imagineer van Studio Projectie. Hij is onze expert in online marketing, multimedia-design en WordPress-websites! Hij leert en inspireert mensen hoe ze het meeste uit de digitale wereld kunnen halen.

Jesper

Administratie

Jesper houdt de administratie op orde en ontwikkelt zich ook gestaag tot SEO-marketeer. Hij heeft een achtergrond in de Literatuurwetenschap, dus als er dan nog wat vrije tijd overblijft stopt hij dat in het lezen van (liefst postmoderne) boeken.

Michenou

Webdesign & Branding

Michenou is de bewaker van onze huisstijl. Zij zorgt dat alle vormgeving in orde is. Als ze niet aan het werk is, dan is ze te vinden bij de paarden of heeft ze een camera in haar handen.

Lizzy

HRM & Administratie

Lizzy runt de HRM en de administratie. Ze zit mensen regelmatig achter hun broek aan, maar blijft altijd aardig en beleefd. Wanneer ze niet op kantoor is, stort ze zich op haar studie Psychologie, koken en filosofie. Daarnaast bezoekt ze ook graag de dierentuin.

Laurens

Back-end developer

Laurens is onze back-end developer en zorgt voor kraakheldere code. Laurens loves Laravel en bouwt in een handomdraai de meest prachtige platforms. Thuis luistert hij graag naar Ben Howard, maar is ook te porren voor een potje voetbal.

Nadia

Data entry

Met veel gevoel voor humor assisteert Nadia ons bij de complexere data-entry-opdrachten. Daarnaast vraagt ze zich ook regelmatig af of ze wel of geen boter op haar brood wil smeren, en met welk mes ze dat dan moet gaan doen.

Joost

Developer

Joost houdt zich momenteel bezig met het programmeren, voornamelijk in Javascript. In zijn vrije tijd speelt hij het liefst een bordspel.

Emir Isovic

Junior Accountmanager

Junior Accountmanager
Emir is derdejaars student Junior Accountmanager en onze stagiair voor New Business. Emir besteedt zoveel mogelijk van zijn vrije tijd met zijn familie en vrienden. Daarnaast is hij enorm competitief: zijn doel is om ooit in het Guinness Book of Records te komen!

Huub de Wijk

Sales & Marketing

Huub is onze stagiair en hij helpt ons met de online marketing. Hij krijgt de taak om Studio Projectie (nog!) beter op de kaart te zetten. In zijn vrije tijd is hij vaak aan het gamen, sport aan het kijken of zelf aan het voetballen.

Onze missie is om een digitale oplossing te realiseren die bij jou past. Onze visie is om samen met jou te ontdekken wat jij nodig hebt.

Studio Projectie, een Digital Agency

Wat betekent het om een digital agency te zijn? Studio Projectie bouwt niet zomaar websites. Wij kijken altijd naar twee belangrijke zaken: wat is jouw doel, en wat is daar de beste oplossing voor? Misschien is die oplossing breder dan alleen een website, en wil je ook een nieuwsbrief, een animatie of zelfs een app  laten ontwikkelen. Studio Projectie biedt een breed scala aan mogelijkheden. Met onze kennis en expertise kunnen we jou nét dat streepje voor geven.
 
Studio Projectie bedenkt, creëert en realiseert jouw digitale oplossing.


Voor wie werken jullie?

Studio Projectie heeft een breed scala aan klanten. Onze roots liggen in Leiden, dus we werken veel samen met ondernemers die in de regio actief zijn. HIer hebben we succesvolle start-ups zoals Digitale Factuur en InhouseFilming een zetje in de rug gegeven. Maar we bedienen ook grote internationale bedrijven, zoals Aegon, Atlas-Group, KPN en AkzoNobel.

 

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Op werkdagen binnen 24 uur reactie
Gratis en persoonlijk advies
Geheel vrijblijvende offerte
Mooi en gebruiksvriendelijk webdesign
Altijd een responsive website

Zij werken met ons

AkzoNobel
Hogeschool Leiden
Travel Impressions
Theater Ins Blau
Inhouse Filming
NEM Group