Studio Projectie - Over ons

Over ons

Ons team bestaat uit een groep gedreven en enthousiaste specialisten. Van (online) marketing experts tot ervaren techneuten.

Philip

CEO & Developer

Philip is onze eindbaas en CEO. Hij werkt hard aan projectmanagement en sales, maar kan ook genieten van old-school programmeren. Buiten Studio Projectie danst hij de salsa, reist hij veel en bestuurt hij virtuele ruimteschepen.

Iris

Sales & marketing

Iris richt zich als projectmanager voornamelijk op contact met (nieuwe) klanten. Georganiseerd en efficiënt werken spelen daarbij de hoofdrol, maar om te compenseren is haar huis erg rommelig. Is ze niet op kantoor, dan zit ze ongetwijfeld op een ander continent allerlei moois te fotograferen.

Marcel

COO & Developer

Marcel is als COO en projectmanager veel bezig met onze projecten en de collega's aansturen. Gelukkig mag hij ook nog innovatieve websites ontwerpen en bouwen. In z'n vrije tijd speelt hij elke game die je kunt bedenken en geniet hij van animated GIFs.

Ellen

Administratie & HRM

Ellen runt op kantoor de HR-afdeling. Ze strooit met sleutels, nieuwsbrieven en herinnert iedereen aan de administratieve taken. Onze creatieve kunsthistorica houdt van Harry Potter, wandelen en volleyballen.

Jasper

Webdevelopment & Operations

Jasper ondersteunt zowel klanten als collega's, zodat iedereen z'n werk zo goed mogelijk kan doen. Hij fixt de email, bouwt websites en zit tot over z'n oren in de technische systemen. Buiten werk staat hij regelmatig op de squashbaan of zit hij op z'n racefiets.

Camiel

Imagineer & Online marketeer

Camiel is de imagineer van Studio Projectie. Onze expert in online marketing, multimedia design en WordPress websites! Hij leert mensen hoe ze alles uit de digitale wereld kunnen halen. Daarnaast haalt hij zelf alles uit de vele festivals die hij bezoekt.

Youri

Full stack developer

Youri is onze stagiair Creative Media & Game Technologies. Hij richt zich tijdens z'n stage vooral op backend development. Met die kennis gaat hij onze levens redden met een geweldige API tussen 2 systemen. Zijn vrije tijd gaat bijna helemaal op aan DJ-en en retro games spelen.

Miki

Creative developer

Miki heeft al 16 jaar een passie: websites ontwikkelen. Hij is ook verantwoordelijk voor de stagiaires en zorgt dat ze goed begeleid worden. Miki is onze hardcore Instagrammer en wordt erg gelukkig van een potje basketbal.

Michenou

Webdesign & Branding

Michenou is de bewaker van onze huisstijl. Zij zorgt dat alle vormgeving in orde komt. Als ze niet aan het werk is, dan is ze te vinden bij de paarden of heeft ze een camera in haar handen

Karin

Administratie & Content

Karin zet zich met veel plezier in voor onze administratie en ondersteunt collega's waar nodig. Ze werkt niet full-time, waardoor er genoeg tijd is om regelmatig te volleyballen.

Myrthe

Webdesign | Stagiair

Myrthe is onze stagiair Communication en Multimedia Design. Ze stort zich op het UX/UI design van websites. Voor een goede flow van een site moet je bij Myrthe zijn. Daarnaast steekt ze veel tijd in een spannend, geheim project van ons.. In haar eigen tijd maakt ze met veel liefde de mooiste gerechten én foto's.

Armando

Webdesign | Stagiair

Armando is onze stagiair communicatie & design. Met zijn hulp kunnen bezoekers van onze site direct een kosteninschatting krijgen van hun wensen. Deze man zit nooit zonder muziek en staat regelmatig op techno festivals. Met Armando hebben we een in-house influencer, want hij reviewt allerlei gadgets!

Jesper

Administratie

Jesper houdt de administratie op orde en neemt ook wat HR-taken op zich. Intussen werkt hij gestaag door aan zijn PhD Literatuurwetenschap. Als er dan nog wat vrije tijd overblijft, stopt hij dat in het maken van muziek en het lezen van (liefst postmoderne) boeken.

Nadia

Administratie

Nadia doet bij ons de administratie. Verder is ze een gepassioneerde reiziger en reist ze het liefst naar verre oorden. In haar vrije tijd houdt ze van fotografie en dansen. 

Jij?

Nieuwe aanwinst

Regelmatig zijn wij opzoek naar nieuwe stagiairs. Aarzel niet en stuur je cv naar info@projectie.com

Onze missie is om een digitale oplossing te realiseren die bij je past en onze visie is om samen met jou te ontdekken wat jij nodig hebt.

Studio Projectie, een Digital Agency

Wat betekent het om een digital agency te zijn? Studio Projectie bouwt niet zomaar websites, maar wij kijken naar twee belangrijke zaken. Wat is jouw doel en wat is daar de beste oplossing voor? Misschien is jouw oplossing breder en wil je ook een nieuwsbrief, animatie of zelfs een app. Studio Projectie biedt een breed scala aan mogelijkheden voor jouw hulpvraag. Juist door die extra kennis en expertise kunnen we jouw oplossing nét dat streepje voor geven.
 
Studio Projectie bedenkt, creëert en realiseert jouw digitale oplossing.


Voor wie werken jullie?

Studio Projectie heeft een breed scala aan klanten, van groot tot klein, van oer-Hollands tot internationaal. Denk aan grote, internationale organisaties als Aegon, Atlas-Group, KPN en AkzoNobel. We hebben succesvolle start-ups een zetje gegeven, zoals bij Digitale Factuur en InhouseFilming. Natuurlijk vergeten we onze roots niet, dus werken we ook regelmatig met ondernemers in Leiden

 

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Op werkdagen binnen 24 uur reactie
Gratis en persoonlijk advies
Geheel vrijblijvende offerte
Mooi en gebruiksvriendelijk webdesign
Altijd een responsive website

Zij werken met ons

AkzoNobel
Hogeschool Leiden
Travel Impressions
Theater Ins Blau
Inhouse Filming
NEM Group