Studio Projectie - Webdesign Noordwijk

Webdesign Noordwijk

Ben je op zoek naar een betrouwbare en een lokale partner voor je website en online marketing?

Op steenworp afstand van Noortuk

Studio Projectie is een Digital Agency gevestigd in Leiden en gemakkelijk te bereiken vanuit Noordwijk. Onze medewerkers komen uit de regio en kunnen je direct servicegericht van dienst zijn. We werken voor lokale ondernemers uit Leiden en de Bollenstreek, maar ook voor internationale organisaties, zoals AkzoNobel.

 

Lokale online marketing

Noordwijk leent zich perfect voor online marketing. Jaarlijks bezoeken honderdduizenden toeristen het mooiste dorp van Nederland op zoek naar gezellige strandpaviljoens en een rustgevende of juist actieve strandvakantie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meeste Noordwijkse bedrijven al een internationaal tintje hebben. In Noordwijk voeren restaurants een Engelse- en Duitse menukaart en zelfs in de supermarkt zijn de meeste medewerkers tweetalig. Kortom, het is een no-brainer om als Noordwijkse ondernemer je website ook in het Engels of Duits te presenteren en een zo groot mogelijk publiek aan te spreken!

 

Internationale online marketing

Wij helpen Noordwijkse ondernemers graag om ook buiten Noordwijk gevonden te worden. Ten eerste doen we dat door een technisch solide en prachtige website te maken waarmee je bedrijf digitaal op de kaart staat. Daarnaast kunnen we gerichte zoekmachine optimalisatie bieden en helpen met het inrichten van social-media en nieuwsbrief campagnes. Ook voor content-creatie ben je bij Studio Projectie aan het juiste adres. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie fotosessie op het strand om je website een echte Noordwijkse look en feel te geven?

 

Maak een afspraak

Wij komen graag bij je langs in Noordwijk om de plannen voor een nieuwe keune website of het verbeteren van je online marketing te bespreken. We adviseren vrijblijvend over de mogelijkheden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Op werkdagen binnen 24 uur reactie
Gratis en persoonlijk advies
Geheel vrijblijvende offerte
Mooi en gebruiksvriendelijk webdesign
Altijd een responsive website

Zij werken met ons

AkzoNobel
Hogeschool Leiden
Travel Impressions
Theater Ins Blau
Inhouse Filming
NEM Group