Op zoek naar een nieuwe website?

Wij bouwen een website waar je trots op kunt zijn!

Websites zijn er in veel soorten en maten, maar welke website maakt je online succesvol? Dat is de belangrijkste vraag waar onze designers en developers mee aan de slag gaan.

 

Wie gaan jouw nieuwe website maken?

Je nieuwe website wordt gebouwd en ontwikkeld in Leiden. We hebben een team samengesteld dat alles in huis heeft op het gebied van webdesign, online marketing en webdevelopment. We combineren jong talent en ervaren professionals, zodat nieuwe frisse ideeën piekfijn uitgewerkt kunnen worden.

Maak kennis met ons team

Maatwerk webdesign

We ontwerpen en realiseren een prachtige website op basis van de wensen van je bezoekers en de doelen van je organisatie. Alle websites worden uitsluitend digitaal en responsive ontworpen, zodat je direct kunt zien, voelen en proeven hoe je website werkt en oogt. Wij plaatsen de teksten, knippen de foto’s op maat en geven je een heldere uitleg over het CMS, zodat je de website na oplevering zelf kunt beheren.

 

Wat wij allemaal al gemaakt hebben? Leuk dat je het vraagt! We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen in onze portoflio voor verschillende klantcases.

Bekijk onze portfolio

Wat gaat jouw nieuwe website kosten?

Wij bouwen websites in alle soorten en maten vanaf 1000 euro voor start-ups tot mega-projecten voor multinationals. Geen klus is te groot (of te klein) voor Studio Projectie. De belangrijkste vraag die wij stellen bij het realiseren van een nieuwe website: wat gaat het je opleveren?

Vraag een offerte aan

Zonder stress en zonder zorgen

We zetten samen de puntjes op de ‘i’ en installeren, hosten, testen en lanceren je website. We stellen Google Analytics in, zodat je succes meetbaar is en geven als een van de weinige internetbureaus van Nederland garantie na oplevering. Is het je eerste website dan kun je bij ons een cursus volgen zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Je hebt nu een website waar je trots op kunt zijn!

Ontdek WordPress Premium

Download het gratis kick-off document om je doelen en strategie in kaart te brengen of maak een afspraak en kom vrijblijvend langs voor een kop koffie of thee en we vullen het samen in!

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op