Design

Gebruiksvriendelijk, strak en opvallend. Dat is design van Studio Projectie

Met design denken we aan visuele uitingen, zoals websites, folders en logo’s, maar er komt veel meer bij design kijken dan alleen wat grafisch is. Alles waar wij mee in aanraking komen is ooit ontworpen. Hoe goed, fijn, leuk of frustrerend wat we vastpakken is, hangt af van de manier waarop het is ontworpen. Studio Projectie is daarom van A t/m Z design driven en met onze design kennis bereiken we betere resultaten voor al onze klanten.

Gebruiksvriendelijkheid is de kern

Investeer in de gebruiker

Het maken van een mooi ontwerp is niet alleen fijn voor het oog, maar ook voor de portemonee. Investeringen in design betalen zichzelf terug in de vorm van meer aanvragen, telefoontjes, offertes of verkochte producten. Door eerst prototypes of schetsen te laten maken van je beoogde product kun je gebruikers kosteneffectief laten testen voor je besluit om iets te gaan bouwen. Zo weet je zeker dat de lancering van je nieuwe (digitale) product een groot succes is!

Respecteer de bezoeker

Je website of app moet een heldere structuur hebben en de bezoeker niet overladen met een zee van informatie. Wanneer gebruikers op je website continu een beroep moeten doen op de zoekfunctie dan heeft de designer eigenlijk gefaald, omdat de meeste bezoekers hun zoekopdracht al in Google opgegeven hebben! Kortom, respecteer de bezoeker en de tijd die hij of zij spendeert aan het bezoeken van je website of het gebruiken van je app.

 

Lees meer over webdesign

Meer dan alleen een mooi plaatje

Designprincipes passen we niet alleen toe op visuele elementen, zoals lay-outs, logo's en illustraties, maar gebruiken we ook voor alle andere elementen die het verschil kunnen maken tussen een strakke of rommelige website. De teksten verdienen bijvoorbeeld net zoveel zorg als een logo, omdat het taalgebruik en de indeling uiteindelijk bepaald of bezoekers je website via Google kunnen vinden en begrijpen wat ze aan je aanbod hebben. Met goed doordacht design halen we bezoekers sneller binnen en houden we ze langer vast om te zorgen dat zij overtuigd worden dat jij de beste aanbieder bent.

 

Maatwerk design maakt je digitale product goed doordacht, prachtig om te zien en fijn om te gebruiken.