WordPress Premium

Een meer gebruiksvriendelijke, veiligere, snellere en betere versie van WordPress

Wat is WordPress?

WordPress is een veelgebruikt systeem om websites mee te bouwen. Echter bestaan er veel verschillende soorten WordPress. In de eerste plaats heb je de vaste thema's voor stuntprijzen. Dit is handig als je 'iets' nodig hebt dat op een website lijkt, maar al snel ontdek je dat jij dezelfde website hebt als honderd anderen, dat je website niet goed te vinden is op Google en dat je er zelf niet zoveel mee kunt doen. Herkenbaar? Wij kregen van een grote internationale organisatie de vraag: "Kunnen wij WordPress inzetten zonder de nadelen en beperkingen van WordPress?". We gingen vervolgens aan de slag en maakten een betere versie van WordPress: WordPress Premium!

Wat is WordPress Premium?

WordPress Premium is de naam van onze eigen ontwikkelde versie van WordPress. Wij beroepen ons voor de basis op het meest uitgebreide en geadvanceerde WordPress thema ooit: Divi. Hoe goed zijn wij met Divi? Onze websites, zoals de creaties voor Restaurant WOODS en Stevaro duiken regelmatig op in community showcases als voorbeelden voor andere webdesigners! WordPress Premium stelt ons in staat om websites te bouwen van dezelfde kwaliteit als maatwerk websites, inclusief alle voordelen van WordPress en dat voor een fractie van de kosten.

 

Bekijk de case van WOODS

Dit ziet er geweldig uit en kan zoveel meer dan onze oude WordPress website!

Grace - Carcinoid Cancer Foundation

Haal meer uit WordPress!

Divi is echter slechts de eerste bouwsteen van WordPress Premium. Aan WordPress en Divi hebben wij namelijk een selectie van handige plugins, onze eigen geschreven code en nieuwe functonaliteiten toegevoegd. Met de toevoeging van extra functionaliteiten, een betere performance, zoekmachine optimalisatie, meer gebruiksgemak en verbeterde toegankelijkheid halen wij meer uit WordPress. We hebben daarnaast alle aanpassingen zorgvuldig gemaakt, zodat de kern van WordPress altijd automatisch geupdate kan worden via onze server. Hierdoor heb je niet alleen de meest geadvanceerde versie van WordPress die je ooit gezien hebt, maar ook de veiligste!

Mijn complimenten voor de SEO. Onze website ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook ontzettend goed vindbaar!

Eva - De Hardloopwinkel

Doe meer met WordPress

Een greep uit alle kenmerken, features en voordelen van WordPress Premium

Gebruiksvriendelijke interface
De interface van onze versie van WordPress is vanzelfsprekend en gebruiksvriendelijk.

 

Ingebouwde helpfunctie
Volg de ingebouwde tutorial en ga direct aan de slag.

 

Beheerdersrechten en accounts
Extra medewerkers toevoegen is zo gepiept.

 

Alle elementen die je maar kunt bedenken en meer
Van audio players tot video's en fotogalerijen. Alle modules zijn standaard inbegrepen in je website en flexibel te gebruiken op iedere pagina.

 

Real-time aanpassingen
Pas de website aan en zie of publiceer direct de resultaten.

 

Clone all the things!
Een leuke pagina of sectie die wij hebben gemaakt hergebruiken? Wij voegen aan praktisch alles de ‘clone’ functie toe!

 

Beschikbaar in 32 talen
Wij leveren je CMS af in het Nederlands, Engels of een van de andere 30 talen!

Media in mapjes
Organiseer je foto's en downloads gemakkelijk met onze advanced media library.

 

Professionele AVG-proof formulieren
Formulieren zijn tot aan de e-mail teksten aan toe volledig aanpasbaar. Je kunt zelfs je eigen formulieren opzetten. Ideaal!

 

Rock-solid security
Met een Sucuri© gecertificeerd thema, een SSL certificaat en zorgvuldig gekozen plugins houden we hackers buiten de deur.

 

Top level performance
Met behulp van onze caching plugin is je website niet te stuiten en altijd binnen 3 seconden geladen.

 

Support bij de hand
Vanuit je website kun je direct contact opnemen met onze helpdesk.

 

Honderden opties om aan te passen
Ben jij handig met websites dan zet je binnen no-time je eigen pagina's in elkaar. Je kunt zelfs zonder limitaties je eigen HTML toevoegen. 

Eerst zien dan geloven!

Wil je een gratis demonstratie van onze premium versie van WordPress? Kijk via Skype of Zoom op afstand mee of kom eens langs en wij geven je graag een demonstratie!