professionele website laten maken

De volgende stap van je online succes is een professionele website. Wat zijn de voordelen van professionele websites en hoe maak je een professionele website onderscheidend? Wij hebben het antwoord!

Geen vastgeroest thema

De meeste websites worden gebouwd met thema's. Een thema kun je zien als een bouwdoos die grotendeels bepaald hoe je website oogt, werkt en presteert. Een groot aantal websites lijkt erg op elkaar, omdat veel bedrijven hetzelfde 'goedkope' thema kiezen. Goedkoop is echter duurkoop, want als jij echt online succesvol wilt worden met een professionele website dan heb je een website op maat nodig. Onderzoek wijst uit dat beursgenoteerde bedrijven die investeren in design gemiddeld een 20% hogere koers hebben dan bedrijven die dat niet doen.
Alles begint met een goed ontwerp, ook je website!

Een website die resultaten boekt

Een professionele website is meer dan alleen het online visitekaartje van je bedrijf of organisatie. Een goede website spreekt je doelgroep aan, legt de nadruk op wat jou onderscheidend maakt tegenover je concurrentie en heeft een legio aan mogelijkheden om met je in contact te komen of je diensten of producten te kopen. Daarnaast is een goede website goed vindbaar. Ga eens naar Google en voer je bedrijfsactiviteit in (bijvoorbeeld autoverhuur, advocatuur of belastingadvies) en vervolgens je vestigingsplaats. Hoe goed ben jij te vinden op 'wat je doet'? Als je een professionele website laat bouwen dan kijk je niet alleen naar de website zelf, maar de strategie en online marketing. Wat willen we verkopen, aan wie willen we dat verkopen en hoe kunnen we die boodschap het beste digitaal verpakken? Het zijn de vragen waar professionele webdesigners en online marketeers mee aan de slag gaan!

Een website die geld bespaart

Een goede website lever niet alleen geld op, maar bespaart ook geld. Als jij een website hebt, maar je bent slecht vindbaar dan ben je al snel aangewezen op dure online advertentiecampagnes op Facebook en Google. Zij verdienen geld per klik en hoe populairder of competitiever het product of de dienst hoe meer jij per klik moet betalen. Als jij succesvol bent dan moet je Google en Facebook betalen voor dat succes.
Een website die goed gebouwd is, kwalititatieve content bevat en snel op het scherm staat schiet echter vanzelf naar boven in de zoekresultaten. Je kunt op termijn honderden zo niet duizenden euro's besparen, omdat je niet alleen afhankelijk bent van betaalde advertenties.

Een website die je zelf kunt onderhouden!

Als jij een website laat maken door een handige kennis, vriend, vriendin of neef dan kan hij of zij met de website omgaan, maar hoeveel controle heb je eigenlijk zelf over die website? Stel dat je huidige websitebeheerder volgende week de loterij wint en naar een ver land vertrekt... ben jij dan in staat om je website zelf te onderhouden? Een professionele website is bovenal een open-source website. Een website waarmee je zonder problemen van aanbieder A naar aanbieder B kunt gaan en die je zelf kunt wijzigen met een gebruiksvriendelijk CMS(Content Management System). Een voorbeeld van een gebruiksvriendelijk CMS is WordPress Premium. Een betere, snellere en meer gebruiksvriendelijke versie van WordPress die wij exclusief leveren aan grote en kleine bedrijven in Nederland.

Ontdek WordPress Premium

Een website die met je mee kan groeien

Een professionele website moet mee kunnen groeien met je ambities en uitbreidbaar zijn. Een voorbeeld is de website van De Hardloopwinkel. In de eerste plaats wilden zij een website om de winkelcollectie te promoten, maar inmiddels is er de wens voor een webshop. Een professionele website is daarop voorbereid en kan meegroeien met je organisatie, zodat je niet bij iedere nieuwe ontwikkeling weer opnieuw hoeft te beginnen. Zo schakel je snel naar nieuwe diensten en producten en loop je geen belangrijke kansen mis.

Studio Projectie, de partner voor je professionele website

Wij hebben een team samengesteld van experts op het gebied van online marketing en webdesign die je website niet alleen mooi, maar ook effectief maken. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of neem contact op voor meer informatie.