BRAND - DESIGN - EXPERIENCE

De smaken, geuren en sferen van Restaurant WOODS in digitale vorm

Uitdaging

Restaurant WOODS is een begrip in Leiden en omstreken. Wie de eigenaar kent weet dat hij alleen het allerbeste wil voor zijn gasten en zijn restaurant. Voor ons lag de grote uitdaging om een gemakkelijk te onderhouden, sfeervolle en bovenal goed vindbare website neer te zetten. 

Oplossing

  • De geuren, smaken en sferen van WOODS digitaliseren
  • Een bouwdoos voor thematische pagina's voor kerst, Pasen en andere events
  • Een fijne presentatie van alle gerechten
  • Een legio aan contactmogelijkheden
  • Powered by WordPress Premium

BRAND

Restaurant WOODS is een luxe restaurant in Leiden, waar je naartoe gaat als je wilt genieten van lekker eten en fijne sferen. Na een renovatie van het restaurant was het tijd om ook de website in een nieuw jasje te steken. We hielden het logo in stand, maar gaven de blauwe kleur een veel prominentere plaats. Verspreid over de website zie je in de achtergrond abstracte blauwe cirkels, die het prachtige beeldmateriaal ondersteunen. Kortom: typerend en smaakvol.

DESIGN

Het design van de website nodigt je met interessante foto's, beweging en leuzen uit om steeds een stukje verder te scrollen, totdat je aan een tafeltje zit. We hebben veel aandacht besteed naar de visuele kant en de opmaak goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ook is de site van WOODS voor ieder event gemakkelijk in een ander 'jasje' te steken. Met weinig moeite kan de eigenaar nieuwe pagina's maken voor aankomende events en die uitlichten op de homepage, zonder dat het afbreuk doet aan het geheel. 

EXPERIENCE

De echte WOODS-beleving krijg je in het restaurant, maar met subtiele animaties en mooie foto's krijg je de geuren, kleuren en smaken mee via je beeldscherm. Het zijn de kleine details, zoals de bewegende foto van het bootje of de vrolijk proostende gasten, die het hem doen! Met een legio van contactopties, zoals een boekingsformulier voor bruiloften en partijen, maar ook knoppen waarmee je direct kunt bellen, is een reservering bij WOODS zo gemaakt. De webstie is daarmee niet alleen gebruiksvriendelijk, maar levert ook de broodnodige klandizie op. 

Het ziet er geweldig uit!!! SUPER.

Wilfred - Restaurant Woods

Wat levert dat eigenlijk op?

Een goede website levert je niet alleen een mooi visitekaartje op: het is het equivalent van een marketingmedewerker die 24/7 jouw restaurant aanprijst. Je verkoopt niet het merk van Thuisbezorgd, Iens of een andere 'verzamelsite', maar je bent eigen brand aan het bouwen! WOODS is offline groot geworden met een sterke merkidentiteit, en heeft deze online door laten groeien tot een begrip. Maak van je restaurant daarom niet alleen een fijne plek om te lunchen of te dineren, maar ook een opvallende bezienswaardigheid op het internet. Dat levert je meer klandizie en naamsbekendheid op!

Hoe smaakt jouw website?

Een sfeervolle en gebruiksvriendelijke website is voor ieder restaurant een musthave.