BRAND - DESIGN - EXPERIENCE

Een prachtig online visitekaartje, een digitaal almanak en betaalgemak voor drukke studenten

Uitdaging

Wij zijn al jaren de vaste technische partner van LSV Minerva. Of het nu gaat om feestjes in de Hifi Bar, het online visitekaartje van de vereniging of de administratie: op bijna alle mogelijke manieren hebben we de vereniging geholpen.

Oplossing

  • Een representatieve website voor de vereniging
  • Een op maat gemaakt online ledensysteem, gekoppeld aan een app
  • Koppelingen met administratieve systemen
  • Een helpende hand bij bestuursoverdrachten
  • Powered by WordPress Premium

BRAND

LSV Minerva is geen merk, maar een begrip. De oudste en meest bekendste studentenvereniging van Nederland kent een lange historie. Het was juist dit historische aspect dat een belangrijke plaats heeft gekregen op de website. LSV Minerva is meer dan studentenhuizen en feestjes, en dat is precies dat de website laat zien. Met een klassiek doch niet oubollig lettertype, een gedurfd kleurenschema en een mooie website sluit het online visitekaartje perfect aan bij het beeld dat de verening wil  presenteren aan sponsoren en universiteiten. 

DESIGN

Het design van de website geeft je de mogelijkheid om snel allerlei informatie over LSV Minerva op te zoeken. Of je nu lid wilt worden of een sponsordeal aan wilt gaan, alles is binnen twee klikken gevonden. Een aantal pagina's heeft zelfs een iets andere kleurstelling, zoals die van de sociëteit. Belangrijk is ook het fotomateriaal, zowel historisch als recent, waarmee we de juiste sfeer neerzetten.

EXPERIENCE

Een van de populairste publieke pagina's van de website is de historie - en dat is niet zonder reden. We hebben de rijke historie van LSV Minerva van 1575 tot nu in een stijlvolle tijdlijn geplaatst. Zo kan iedereen een kijkje nemen naar de tradities en geschiedenis van de vereniging. Daarbuiten is er nog een beleving voor de leden. Zij krijgen notificaties over belangrijke events, kunnen gemakkelijik contributie betalen en een digitaal almanak inzien. Je zou haast lid worden!

We bellen je wakker hoor!

Wij zijn het uitslapen inmiddels gewend, weten dat niet iedere kater spint, en begrijpen dat er soms belangrijkere zaken zijn dan het openen van je e-mail als je druk aan het studeren bent. Dat leer je van het samenwerken met diverse studentenverenigingen, van groot tot klein. Zo hebben we de website gerealiseerd voor het exclusieve Mordenate College, het altijd gezellige LVVS Augustinus voorzien van een online platform voor de leden, en de Amsterdamse Hotelschool studenten van S.A. Comitas blij gemaakt met de mogelijkheid voor online tickets te verkopen.

Minder administratie, meer feestjes!

Je vereniging automatiseren, zodat jij belangrijkere dingen kunt doen? Wij helpen je graag!