BRAND - DESIGN - EXPERIENCE

InhouseFilming, van startup naar internationaal succes

Uitdaging

InhouseFilming lanceerde nog geen tien jaar geleden in Leiden een nieuw en gedurft concept: een combinatie van zelfgemaakte filmbeelden en een professionele montage moest de uitkomst bieden voor bedrijven die met film aan de slag wilden. Aan ons de taak om hiervoor de online infrastructuur te bouwen en InhouseFilming te helpen bij alle technische uitdagingen die film met zich meebrengt.

Oplossing

- Een betrouwbaar en veilig klantenportaal
- Een gebruiksvriendelijke corporate website
- Medewerkers van InhouseFilming hands-on begeleiden
- Cloud hosted platform beheren met 64 terabyte aan filmmateriaal

BRAND

Hun eigen merk heeft InhouseFilming geheel op eigen kracht uitgevonden. Wij hebben ervoor gezorgd dat het door hen ontwikkelde merk vervolgens consistent is doorgevoerd in alle online producten. Van de website tot de klantenportaal, alles ademt InhouseFilming.

DESIGN

Het design van de website en de andere digitale producten hebben we samen met InhouseFilming ontwikkeld. Zij hebben zich vooral gericht op de grafische uitwerking; wij hebben ons gestort op de implementatie daarvan. De animaties op de homepage zijn tot in de puntjes verfijnd, net als alle microinteracties in het klantenportaal. 

EXPERIENCE

De beleving van de digitale producten van InhouseFilming is zowel voor als achter de schermen van hoog niveau. De klanten uploaden het opgenomen materiaal via een gebruiksvriendelijke interface. Met notificaties en heldere stappen worden zij door het proces begeleid. Om de filmliefhebbers tegemoet te komen, uploaden de medewerkers van InhouseFilming nieuwe projecten via een interface (die met een knipoog verwijst naar The Matrix). Alle onderdelen van de digitale producten sluiten zo goed mogelijk aan op de wensen, eisen en technische kennis van alle typen gebruikers. 

Studio Projectie werkt probleemoplossend en denkt pro-actief met ons mee. Wij zijn blij met onze technische partner en het geweldige eindresultaat.

Sam - Inhouse Filming

Van startup naar internationaal succes

InhouseFilming is een van de online succesverhalen waar wij de afgelopen jaren aan meegeholpen hebben. Wat begon met een paar filmliefhebbers is in een rap tempo uitgegroeid tot een internationale organisatie van meer dan veertig medewerkers. Inhouse Filming is het bewijs dat je met betrouwbare techniek, goed design en een fantastisch idee heel ver kunt komen.

Let's get started!

Wij groeien mee met je startup en leveren de diensten die jij nodig hebt om van je product een groot succes te maken!