Studio Projectie - EC-Rent

EC-Rent

Een snelle en innovatieve website voor twee dynamische en duurzame ondernemers.

APK voor de website


EC-Rent stuurde ons een bericht. Of wij hun website eens onder de loep konden nemen. De jonge ondernemers waren best tevreden met hun start-up stekje op het internet, maar vonden dat het beter kon. Misschien een verfrissing, een betere afwerking of een CMS erachter.

 

Wij maakten een afspraak met Chris en Eric om de plannen voor een nieuwe website door te spreken en eerst uit te vinden waar EC-Rent voor stond en wat de visie was.

Creatieve buurvrouw


Wij hadden de wensen van Chris en Eric uit kunnen voeren en de oude site kunnen oppoetsen, maar kozen voor een andere weg. De moderne en innovatieve onderneming verdiende in onze ogen een net zo innovatieve website. We lieten de limitaties van de oude website los en bedachten een nieuw concept.

 

Voor het ontwerp van de website schakelde wij onze creatieve buurvrouw Sanne Fennema van Café Correct in. De website moest krachtig zijn in eenvoud, maar tegelijkertijd spannend en innovatief. Sanne verwerkte de mooie ronde vormen van het wagenpark van EC-Rent in de website en werkte een gedurfd en sjiek kleurenschema uit. Het logo is het enige dat bewaard bleef en kreeg een kleine opfrisbeurt.

Projectie-coast Customs


De website van EC-Rent kent niet alleen een strak ontwerp en een goed gestructureerde inhoud, maar ook allerlei extra features die de site naar een hoger niveau tillen. We hebben volledig op maat een bestelformulier ontwikkeld, waardoor bezoekers binnen vier stappen een uitgebreid verzoek kunnen insturen voor het huren van een Tesla of een andere luxe elektrische auto. Alle voertuigen, opties, tarieven en beschrijvingen zijn via het CMS aan te passen. Met recensies, testimonials, mooie tekstblokken en meer kunnen de heren van EC-Rent de eigen site eenvoudig inrichten en beheren in het Engels en Nederlands.

Wij bouwen al onze websites responsive

Ga naar EC-Rent

Ga naar EC-Rent

Ga naar EC-Rent


"Ik ben als een maniak door alles heen aan het gaan en merk dat ik er nog weinig op of aan te merken heb."


~ Chris Heiligers - EC-Rent

Resultaat

EC-Rent is een begrip geworden. Niet alleen in Leiden maar ook ver daar buiten. Het aanbod van EC-Rent bestaat inmiddels niet alleen uit Tesla's, maar ook uit BMW's en vanaf 2018 een Jaguar.

De website is sinds de vernieuwing een race begonnen om bovenaan de zoekresultaten van Google te eindigen. EC-Rent is goed te vinden in een zeer competitieve markt en laat zelfs grote spelers in de autoverhuur markt, zoals Sixt achter zich. Het aantal bezoekers dat EC-Rent via Google heeft gevonden is vergeleken met de oude website verdubbeld en het aantal unieke website bezoekers is in totaal met 230% gestegen.

Meer technologie en innovatie:

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Op werkdagen binnen 24 uur reactie
Gratis en persoonlijk advies
Geheel vrijblijvende offerte
Mooi en gebruiksvriendelijk webdesign
Altijd een responsive website

Zij werken met ons

AkzoNobel
Hogeschool Leiden
Travel Impressions
Theater Ins Blau
Inhouse Filming
NEM Group