BRAND - DESIGN - EXPERIENCE

Snel te vinden en goed te onderhouden: dat is de website van De Hardloopwinkel

Uitdaging

De Hardloopwinkel legt in haar winkels de consumenten in de watten. Je krijgt advies op maat van echte hardloopfanaten en je kunt iedere schoen passen die je wilt. De website moest een gelijkwaardige service bieden en net zo toegankelijk zijn. De vraag voor ons was: hoe maak je je de website net zo uitnodigend als de fysieke winkel? 

Oplossing

  • Een creatieve digitale variant van het merk creëren
  • Een gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden website opzetten
  • De sfeer van De Hardloopwinkel gedigitaliseerd
  • Powered by WordPress Premium
  • Steengoede zoekmachine-optimalisatie

BRAND

Het merk van De Hardloopwinkel is dynamisch en krachtig. De online uitwerking moest dat ook zijn! Vandaar dat wij gekozen hebben voor felle oranje kleuren en een robuust lettertype. Naast het eigen merk zijn voor De Hardloopwinkel ook de schoenmerken belangrijk. We hebben handig gebruik gemaakt van het prachtige beeldmateriaal van de internationale brands om het totale plaatje neer te zetten. 

DESIGN

Het ontwerp van de website is goed doordacht. De bezoeker wordt onthaald met een krachtige slogan en vindt vervolgens op natuurlijke wijze zijn of haar route door de website. Of je nu op zoek bent naar een winkellocatie of de nieuwste schoenen uit de collectie wilt zien: alles is nooit verder dan twee klikken van je verwijderd. De opbouw van de website is niet alleen fijn voor bezoekers, maar ook voor Google. De Hardloopwinkel scoort enorm goed en dankzij de mogelijkheid om de website gemakkelijk te wijzigen, te bloggen en producten toe te voegen blijft die hoge positie behouden.

EXPERIENCE

De eerste indruk is belangrijk en daarom onthaalt De Hardloopwinkel haar bezoekers met gave filmbeelden. Je krijgt direct zin om een rondje te gaan rennen! Daarnaast hebben we veel aandacht besteed aan kleine details, Heb je bijvoorbeeld gezien dat de winkelkiezer op de homepage is vormgegeven als een renbaan? Het team van De Hardloopwinkel, dat zelf een sleutelrol speelt in de winkels, heeft ook een ereplaats gekregen op de website.

Mijn complimenten voor de SEO. Onze website ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook ontzettend goed vindbaar!

Eva - De Hardloopwinkel

En nu verder!

Inmiddels zijn we met De Hardloopwinkel bezig om de website uit te breiden met een webshop. Kom snel terug om een kijkje te nemen!

Maak je website beter vindbaar

Je lokale business online laten opvallen? Ontdek alle mogelijkheden van lokale online marketing!