Studio Projectie - Camping de Wildhoeve

Camping de Wildhoeve

Voor Camping de Wildhoeve bouwde Studio Projectie samen met Café Correct een website die het echte campinggevoel naar voren brengt.

Op de camping!


Camping de Wildhoeve is een prachtige camping gelegen op de veluwe. Het familiebedrijf wint jaar en jaar uit campingprijzen van de ANWB en ADAC. Echter is de campingbranche in het natuurgebied zeer competitief. Om op te vallen tussen alle verschillende campings wilde de familie de huisstijl, presentatie en communicatie onder handen nemen en daar hoorde ook een gloednieuwe website bij.

Een écht vakantiegevoel


Net als veel andere projecten begon de website van Camping de Wildhoeve met het ontwerp. Sanne Fennema van Café Correct maakte een design dat het echte camping gevoel naar voren brengt. De dieren, natuur, de accomodaties en zelfs het zwembad kregen een prominente plek in het design. De website nodigt uit om te gaan kamperen en een bezoek aan de homepage toont een helder overzicht van alle mogelijkheden en is een gemakkelijke ingang naar de rest van de informatie over de camping.

Technische partner


Sanne Fennema adviseerde de camping om de website te laten bouwen door Studio Projectie, omdat wij de kennis en know-how in huis hebben om haar unieke design tot leven te brengen. Samen met Sanne bedachten we nog meer leuke manieren om de website aan te kleden. Zo voegden we een animatie toe om de duiker in het zwembad te laten plonzen en verstopte we overal en nergens 'Kleinere wonderen' op de website. Zo begint de zoektocht naar de dieren van de veluwe niet alleen op de camping zelf, maar ook online.

 

Tot slot werd het gebruiksgemak niet vergeten, want de mooi vormgegeven pagina's kunnen met het CMS beheerd worden. Van de achtergrondkleuren van de paragrafen tot het automatisch plaatsen van een foto-carrousel. De website is volledig te customizen met het CMS.

Upgrades!


De website heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan en is meegegroeid met de camping en technologie. Zo is er een dashboard toegevoegd waar de campinggasten het laatste nieuws kunnen vinden, een virtuele tour om alvast een goede impressie te krijgen van de camping en een responsive update. De website van Camping de Wildhoeve vertaalt zich ondanks het unieke pixel-perfect design naar tablets en smartphones. Dit was ook het perfecte moment om onze andere buren in te schakelen. Door Tenbirds te betrekken bij het project werd de Google optimalisatie opnieuw kritisch onder het licht gehouden en verbeterd. De zoekrobots van Google kunnen door de website sprinten, waardoor ieder hoekje en gaatje van de camping terug te vinden is in de zoekmachine.

Wij bouwen al onze websites responsive


Met Studio Projectie is het prettig samenwerken, ze luisteren goed en begrijpen precies wat je bedoelt. In combinatie met hun eigen creatieve input blijft onze site up-to-date.


~ Bart Zweers - Camping de Wildhoeve

Het resultaat

De website van Camping de Wildhoeve is een opvallende pauw onder campingwebsites. De camping is in het hoogseizoen volledig volgeboekt en krijgt jaar in, jaar uit de hoogst mogelijke beoordeling van de ANWB. 

 

De bezoekersaantallen op zowel de camping als de website blijven jaarlijks stijgen en we zoeken samen met Café Correct en de familie steeds naar nieuwe manieren om de camping digitaal op de kaart te zetten en te houden.

Andere projecten die wij met onze creatieve partners gerealiseerd hebben:

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Op werkdagen binnen 24 uur reactie
Gratis en persoonlijk advies
Geheel vrijblijvende offerte
Mooi en gebruiksvriendelijk webdesign
Altijd een responsive website

Zij werken met ons

AkzoNobel
Hogeschool Leiden
Travel Impressions
Theater Ins Blau
Inhouse Filming
NEM Group