BRAND - DESIGN - EXPERIENCE

Een 5-sterren-website voor een 5-sterren-camping

Uitdaging

Camping de Wildhoeve is een 5-sterren-camping op de Veluwe. Daar hoort natuurlijk ook een toonaangevende website bij. Een externe grafisch vormgever en professionele fotografen hadden een mooie visuele uitwerking klaargelegd, maar hoe moest deze creatie tot leven komen? Aan ons de uitdaging om een website te bouwen die bezoekers door weer en wind naar de camping lokt!

Oplossing

  • Cloud hosting met 99% uptime en een response van minder dan een seconde
  • Een interactieve en gemakkelijk te onderhouden website
  • Maatwerk design tot leven brengen
  • De website mee laten groeien met de camping
  • Een dashboard voor campinggasten

BRAND

Camping de Wildhoeve is een prachtige camping, gelegen op de Veluwe. Het familiebedrijf wint jaar in jaar uit campingprijzen van de ANWB en de ADAC. Het merk staat dus als een huis. Maar de campingbranche in natuurgebied is zeer competitief. Om op te blijven vallen tussen alle verschillende campings, wilde de familie de huisstijl, presentatie en communicatie onder handen nemen. Daar hoorde natuurlijk ook een gloednieuwe website bij. Aan ons de taak om de huisstijl online consistent door te voeren.

DESIGN

Meerdere talen, een geanimeerde homepage en landingspagina's voor vrijwel ieder type accomodatie: de webstie van Camping de Wildhoeve is qua specificaties complex, maar nu een eitje om te onderhouden. De mooi vormgegeven pagina's kunnen met het CMS beheerd worden. Van de achtergrondkleuren van de paragrafen tot het automatisch plaatsen van een foto-carrousel: de website is volledig te customizen. Door de camping de juiste tools te geven kunnen zij de website naar wens opmaken en vullen - en zoals je kunt zien doen ze dat met veel zorg!

EXPERIENCE

Wij maakten 5 jaar geleden een duiker die in het water plonst. Tot op de dag van vandaag is het onze favoriete website-animatie. Ga ook eens op zoek naar de dieren! De website van Camping de Wildhoeve is een echte beleving. Gamification, animaties en storytelling zorgen voor ongekend hoge conversie. Als je naar de website gaat ben je eigenlijk al een beetje op vakantie...

Met Studio Projectie is het prettig samenwerken. Ze luisteren goed en begrijpen precies wat je bedoelt. In combinatie met hun eigen creatieve input blijft onze site up to date.

Bart Zweers - Camping de Wildhoeve

Andere projecten die wij met onze creatieve partners gerealiseerd hebben:

Beestachtige SEO

De website van Camping de Wildhoeve is op SEO-gebied een beest. Of je nu zoekt naar tenten, campings, de Veluwe of een zwembad: de kans is groot dat je uitkomt bij deze prachtige accomodatie. De website laadt dankzij een eigen ontwikkeld caching-systeem razendsnel. Hierdoor kan de site grote aantallen bezoekers aan tijdens populaire TV-uitzendingen, en is de snelheid voor zo'n complexe website ongekend. Met laadtijden van minder dan een seconde is de site van De Wildhoeve zelfs met een tablet of mobiel in een flits geladen.

Eindeloze mogelijkheden

Wil je een betaalbare website met alle toeters en bellen dan ben je bij ons aan het juiste adres!