Studio Projectie - Atlas Inexco

Atlas Inexco

Atlas Inexco is een internationale payroll en recruitment specialist in de olie- en gasindustrie. Voor Atlas Inexco hebben we een nieuwe website ontwikkeld die het bedrijf online een professionele uitstraling geeft en het aanmeldingsproces versimpelt.

De user journey


Atlas Inexco had een verouderde website die aan vernieuwing toe was. Wij vonden de technische kant echter niet zo spannend. Wij wilden vooral meer te weten komen over de organisatie. Hoe werkt het wervingsproces, worden de (lange) aanmeldingsformulieren wel ingevuld en is voor de bezoekers van de website duidelijk wat Atlas Inexco doet?

Op basis van een bestaande huisstijl en het beantwoorden van bovenstaande vragen hebben we een unieke vormgeving ontworpen en gerealiseerd. In lijn met de huisstijl zijn nieuwe iconen ontwikkeld die de diensten van Atlas Inexco beter benadrukken en de website straalt dankzij de toevoeging van heldere USP's (unique selling points) en certificeringen betrouwbaarheid uit.

Quick CV drop-off


Samen met Atlas Inexco hebben we het aanmeldingsproces voor nieuw personeel versimpeld. In plaats van een volledig aanmeldingsformulier hoeven kandidaten slechts een CV te uploaden en een naam en contactgegevens achter te laten. De medewerkers van Atlas Inexco die LinkedIn afstruinen voor geschikte kandidaten hebben dankzij de Quick CV drop-off een handige conversie tool ter beschikking. Inmiddels stromen de aanmeldingen binnen!

Wij bouwen al onze websites responsive

Bezoek Atlas Inexco

Bezoek Atlas Inexco

Bezoek Atlas Inexco


“Projectie heeft voor Atlas Inexco een gebruiksvriendelijke website op maat gebouwd. Projectie wist ons extra te verrassen door exclusieve symbolen te ontwerpen die de vormgeving van de website buitengewoon origineel maken.”


~ Yvonne van der Kaay - Atlas Inexco

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Op werkdagen binnen 24 uur reactie
Gratis en persoonlijk advies
Geheel vrijblijvende offerte
Mooi en gebruiksvriendelijk webdesign
Altijd een responsive website

Zij werken met ons

AkzoNobel
Hogeschool Leiden
Travel Impressions
Theater Ins Blau
Inhouse Filming
NEM Group