Studio Projectie - Werken bij

Werken bij

Alles over onze vacatures en stagemogelijkheden!

Internship young padawan?

Studio Projectie is een erkend GOC leerbedrijf getuige de mooie sticker op onze deur. Wij bieden uitdagende, leuke en spannende stage- en afstudeeropdrachten (Han) solo of in team verband. Je krijgt een persoonlijke begeleider die je helpt om te slagen en je bent een volwaardig lid van ons team. Daarnaast ontvang je een marktconforme stagevergoeding, gratis lunch, een eigen workstation, uitnodigingen voor bedrijfsuitjes en nog veel meer. Volg je een opleiding die 'iets' met computers, (online) marketing, informatica, design, communicatie of websites te maken heeft? Voel je dan geroepen om contact met ons op te nemen.

Je kunt je stageaanvraag sturen naar: info@projectie.com voor meer informatie kun je bellen naar: 071-5138985

Kansen voor iedereen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een kans krijgt om zijn of haar talent te ontdekken. Daarom hebben in het verleden ook slechthorende studenten en herkansers bij ons een stageplaats gevonden. Als jij je beste beentje voorzet dan doen wij dat ook!

These are not the jobs you're looking for

Op dit moment hebben wij (helaas) geen openstaande vacatures. Heb jij een skill die ons veelzijdige team aanvult of ben jij 'the only hope' die de 'exhaust port' van het internet weet te vinden? Voel je dan vrij om een open sollicitatie te sturen. 

Even kennismaken met Studio Projectie?

Stuur ons een bericht, bel 071 513 89 85 of stuur een e-mail naar: info@projectie.com

Zij werken met ons

AkzoNobel
Hogeschool Leiden
Travel Impressions
Theater Ins Blau
Inhouse Filming
NEM Group