Werken bij

Alles over onze vacatures en stagemogelijkheden!

Stageplaatsen onder voorbehoud vanaf september 2021

LET OP: In verband met de corona lockdown bieden wij voor de periode februari 2021 - augustus 2021 geen stageplekken aan. Je kunt je alvast  onder voorbehoud inschrijven voor een stage vanaf september 2021. 

 

Studio Projectie is een erkend GOC leerbedrijf getuige de mooie sticker op onze deur. Wij bieden uitdagende, leuke en spannende stage- en afstudeeropdrachten (Han) solo of in team verband. Je krijgt een persoonlijke begeleider die je helpt om te slagen en je bent een volwaardig lid van ons team. Daarnaast lunch je gratis mee, krijg je een eigen workstation, uitnodigingen voor bedrijfsuitjes en nog veel meer. Volg je een opleiding die 'iets' met computers, (online) marketing, informatica, design, communicatie of websites te maken heeft? Voel je dan geroepen om contact met ons op te nemen.

 

>  Hier lees je meer over  hoe een stage bij Studio Projectie er uit ziet!

 

Op stage in 2021? Wees er snel bij en stuur ons een bericht over de mogelijkheden. Vergeet niet je portfolio en of CV mee te sturen. 

Je kunt je stageaanvraag sturen naar: info@projectie.com.
Voor meer informatie kun je bellen naar: 071-5138985

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op