Social media


Social media

Wat is het?

Social media zijn niet meer uit ons leven weg te denken of je nu zakelijke contacten zoekt met LinkedIn of persoonlijke verhalen deelt met Facebook. Je kunt foto's delen, filmmateriaal of geschreven berichten. Social media verrijken niet alleen je eigen digitale leven, maar is ook een ingang naar nieuwe markten en doelgroepen.


Hoe werkt het?

Een goed social media kanaal maakt gebruik van je huisstijl en brengt je direct in contact met je klanten. Wil je snel meer 'likes' of 'followers'? Ga dan adverteren. Met betaalde advertenties op Facebook en Twitter kun je specifieke doelgroepen aanspreken. 


Wat is de meerwaarde?

Met een social media account kun je op een laagdrempelige manier je klanten op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en inspelen op actualiteiten. Social media zijn ook effectief om te laten zien wat er bij jouw organisatie achter de schermen gebeurd.


Wat is de meerwaarde van Studio Projectie?

Wij kunnen je adviseren over hoe je het beste de verschillende social media netwerken kunt inzetten, cursussen geven over het zelf beheren van je zakelijke pagina's en je de weg wijzen in de wereld van social media advertising en apps.-

Met onze mix aan diensten kunnen we iedere grote en kleine digitale uitdaging realiseren

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op