Advies


STUDIO PROJECTIE WIJST JE DE WEG OP DE DIGITALE SNELWEG

Wat is het?

Meestal komen mensen bij ons terecht omdat ze een eindproduct nodig hebben: iemand wil een nieuwe website of een nieuw logo. Belangrijker vinden wij om te weten of dit ook is wat jij nodig hebt! Is een website wel het geschikte medium voor jouw doel, of kan je beter een app gebruiken? Ons doel is om jóuw doel te ontdekken en daar de perfecte oplossing voor te bouwen.


Hoe werkt het?

Wij gaan eerst in gesprek met een nieuwe klant: wat is precies het doel van de opdracht? Wat wil je er uit halen? Welke functionaliteiten heb je zelf in gedachten? Tijdens zo’n gesprek geven we je bruikbaar, concreet advies. Wat is voor jou de beste aanpak, wat zijn de prioriteiten en welke route leidt het snelste naar (online) succes? Aan het einde van het adviesgesprek weet jij het antwoord op die vragen.


Wat is de meerwaarde ervan?

Wij zijn experts op het gebied van allerhande digitale oplossingen. Deze expertise zorgt ervoor dat we vaak snel zien wat er bij een organisatie past. Wij vinden het belangrijk om eerlijk te zijn over wat wel en niet werkt voor jouw organisatie. Zo kan het zijn dat je binnenkomt met een vraag om een logo en naar huis gaat met een opzet voor een complete huisstijl!


Wat is de meerwaarde van Studio Projectie?

Bij ons staat de (digitale) deur altijd open. Toegankelijkheid vinden we belangrijk, dus we beantwoorden met plezier al jouw vragen. Weet je niet wat een CMS is? Wil je je website beter vindbaar maken? Of krijg je die ene afbeelding niet op je website geprutst? Neem gerust contact met ons op.


NEM werkt met Studio Projectie sinds 2014.

De samenwerking verloopt altijd heel soepel met een duidelijke afstemming vooraf over het gewenste resultaat. Studio Projectie denkt mee en is flexibel.


- Saskia Hageman - NEM Group

Met onze mix aan diensten kunnen we iedere grote en kleine digitale uitdaging realiseren

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op