Brainstormsessie


Succes begint met een goed idee! Een brainstorm maakt van dit idee een concreet plan.

Wat is een brainstormsessie?

Heb jij een steengoed idee maar vind je het lastig om dit uit te werken? Ben jij een ondernemer in hart en nieren, maar wil de pitch nog niet zo vlotten? Soms is een klankbord net wat je nodig hebt. Daarom doen we graag samen een brainstormsessie!

 

Hoe werkt zo’n sessie precies?

Een brainstormsessie vindt plaats op ons kantoor, met een kopje koffie en prachtig uitzicht over Leiden. Jij bepaalt het doel: wil je praten over de functionaliteit van je nieuwe website of twijfel je over je huisstijl? Gooi het in de groep en samen borduren we erop voort. We gebruiken het liefst post-its of een whiteboard, zo houden we het visueel en overzichtelijk. Aan het einde van de sessie weet jij wat je volgende stap is!

 

Wat is de meerwaarde ervan?

Na een brainstorm weet jij meer over de richting waar je op moet. Je hebt een concrete opzet van jouw huisstijl of je weet welke functies er op je website moeten komen. Samen hebben we een duidelijke vervolgstap geformuleerd en kan jij aan de slag!

 

Onze unieke kijk op brainstormen

Bij Studio Projectie geloven we dat onze diversiteit sterk bijdraagt aan een brainstorm. Met de verschillende invalshoeken en achtergronden van onze collega’s krijg jij een zeer volledige sessie. Op die manier brengt een brainstorm voor iedereen een divers advies op maat.


Gedurende het proces was veel overleg met de designers en dat ging soms over de kleinste details. Dit waren momenten dat Studio Projectie geen focus verloor en geordend de puntjes op de i heeft gezet.


- Sam van Bochhove - Inhouse Filming

Met onze mix aan diensten kunnen we iedere grote en kleine digitale uitdaging realiseren

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op