App


App

Wat is het?

Apps zijn niet meer weg te denken uit ons leven. We gebruiken ze voor online winkelen, het opzoeken van adressen, zelfs om onze vliegtickets in op te slaan! Omdat we op veel plekken een internetverbinding hebben, kunnen we er overal gebruik van maken. Het hebben van een eigen applicatie kan dus een goede toevoeging zijn voor een organisatie. Studio Projectie kan zowel een app als een mobiele versie van je eigen website voor je bouwen.


Hoe werkt het?

Samen bekijken we wat een app voor jouw organisatie kan bijdragen. Wil je dat mensen zich via een app kunnen aanmelden voor jouw evenement? Of zoek je een app voor je webshop? Met een doel voor ogen gaan wij aan de slag met het bouwen van jouw applicatie. Uiteraard gebruiken we dan ook meteen jouw huisstijl! We zorgen ervoor dat jouw app op ieder gewenst mobiel apparaat werkt.


Wat is de meerwaarde ervan?

Apps zijn vaak gebruiksvriendelijker dan mobiele websites. Denk aan de NS app: die werkt vele malen beter dan de NS website op je mobiel. Zo zorgt een app voor een betere gebruikservaring van hun dienstverlening! Met een app biedt je een klant een prettige omgeving om gebruik te maken van jouw product.


Wat is de meerwaarde van Studio Projectie?

Studio Projectie bouwt al apps sinds het ontstaan van de huidige smartphones. We bouwen voor iPhone, voor Android, voor allerlei tablets. We kunnen alle kanten voor je op: een app voor je webshop, voor jouw tijdschrift of voor een educatief programma!

Met onze mix aan diensten kunnen we iedere grote en kleine digitale uitdaging realiseren

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op