Huisstijl


Je herkenbaarheid begint bij een mooie bedrijfsidentiteit

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl is een manier om je bedrijfsidentiteit over te brengen. Goede voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de huisstijlen van bol.com of Coolblue. Hun kleuren, logo en afbeeldingen zeggen direct “dit is Coolblue”. Zo’n stijl zorgt er dus voor dat iemand meteen weet dat het over jou gaat!

 

Hoe werkt het?

Een huisstijl bestaat o.a. uit jouw logo, een kleurenschema, een bepaald font en veel meer. Al die elementen dragen bij aan jouw bedrijfsidentiteit. Jij kijkt over onze schouders mee hoe we die identiteit vertalen naar alle elementen. Als we jouw huisstijl helemaal hebben ontworpen, zorgen we ervoor dat je altijd alle onderdelen zelf kunt inzetten. De huisstijl gebruik je dan op je website, in je beeldmateriaal (bijvoorbeeld je foto’s op Facebook), je visitekaartje, je digitale nieuwsbrief en meer. In feite wil je bij elk stukje communicatie je huisstijl gebruiken!

 

Wat is de meerwaarde?

Omdat zo’n huisstijl een onderdeel is van je identiteit, is het onderdeel van jouw branding. Door die huisstijl herkennen mensen jouw organisatie direct! Per slot van rekening kent iedereen het lettertype van Heineken of het logo van Whatsapp. Als je een herkenbare huisstijl weet te combineren met een duidelijke identiteit, pikken jouw klanten je er zó uit.

 

Onze visie op jouw huisstijl

Bij Studio Projectie werken steengoede grafische vormgevers, die precies weten hoe ze jouw idee kunnen omzetten naar een ontwerp. Zij luisteren naar jouw verhaal, jouw missie en jouw beoogde uitstraling. Met hun expertise maken ze een stijl die jou op het lijf is geschreven!

Met onze mix aan diensten kunnen we iedere grote en kleine digitale uitdaging realiseren

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op