Narrowcasting


Niet alleen online, maar ook offline flitsende marketing

Wat is het?

Narrowcasting is het tegenovergestelde van broadcasting. In plaats van iets breed uit te zenden (zoals een reclame op tv), is narrowcasting juist voor een specifiek publiek. Denk aan een scherm binnen een bedrijf met komende evenementen of een scherm bij de apotheek met de volgnummers. Met narrowcasting stream je informatie naar zo’n scherm, voor een specifieke doelgroep.


Hoe werkt het?

Bij narrowcasting kies je eerst wát je wilt uitzenden. Wil je een filmpje afspelen, een slideshow van foto’s of een simpele tekst? Vervolgens gebruik je een content management systeem (CMS) om dat in elkaar te zetten en te streamen vanaf een computer. Hiervoor heb je uiteraard nog een extern scherm nodig.


Wat is de meerwaarde ervan?

Narrowcasting heeft 2 grote voordelen: je krijgt jouw boodschap bij je gewenste publiek én je kan er ook nog wat op verdienen. Als je adverteerders ruimte biedt op jouw scherm, betaalt narrowcasting zichzelf heel vlot terug.


Wat is de meerwaarde van Studio Projectie?

Bij Studio Projectie werken we samen met een uitstekende partner voor narrowcasting. Zo kunnen we voor jou narrowcasting opzetten, waarbij wij jouw boodschap ontwerpen en de installatie op ons nemen. Wil je weten hoe dat er dan uitziet? We deden dit ook voor Theater Ins Blau, met groot succes.


Ik heb de samenwerking als heel fijn ervaren en waardeer de inzet ontzettend!


- Femke de Vos - Theater Ins Blau

Met onze mix aan diensten kunnen we iedere grote en kleine digitale uitdaging realiseren

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op