Studio Projectie - Support

Support

Service, support en onderhoud

Full-service contracten

Bij Studio Projectie maken wij geen onderscheid tussen support, hosting en onderhoud. Wij vinden nameljik dat alle drie deze fundamentele peilers op orde moeten zijn, zodat jij en je bezoekers zorgeloos kunnen genieten van je website, app of ruimtestation.

Vanaf € 29 per maand regelen wij (bijna) alles, vraag onze folder aan meer informatie:

Helpdesk

Onze helpdesk is getrained om problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Is het telefonisch binnen 15 minuten op te lossen? Dan zijn er nooit kosten aan verbonden. Wij vinden dat het minste dat we kunnen doen.

Instructies en cursussen

Een website moet leven en het is belangrijk dat je als beheerder zelf je eigen website up-to-date kunt houden. Een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem) helpt en wij bieden cursussen op maat om je wegwijs te maken in je eigen website. Daarnaast geven we instructies en praktische tips, zodat jij alles uit je website kunt halen.

Bugs!?

Bugs zijn er velen soorten en maten. Daarom ontvangen we graag zoveel mogelijk informatie over de bug in kwestie. Hoe ziet de bug eruit? Waar loopt hij rond, hoe vaak heb je hem gezien en is er fotografisch bewijs (lees: een screenshot) van? Zie je een bug op je website? Stuur dan een mail naar support@projectie.com.

Features

Je wilt iets nieuws op je website en ja, dat kost (helaas) geld. Als pleister op de wonde hebben wij ook dit proces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Stuur een bericht naar onze supportafdeling met wat je wilt en zij zullen het inplannen en uitvoeren. Is het een flinke klus? Dan sturen wij een offerte met een helder kostenplaatje.

Support Bot

We hebben alvast een voorsprong genomen op de toekomst door een robot de leiding te geven over onze supportafdeling. Support Bot stuurt automatische mails, let op de deadlines en spamt je mailbox vol als hij een antwoord van je wil. Het duurt nog even voor deze robot de wereld heeft overgenomen, maar je kunt hem maar beter alvast te vriend houden.

Ik host ergens anders...

Helaas is Support Bot allergisch voor andere hosting partijen en kunnen wij slechts beperkte service leveren aan websites die elders gehost zijn. Daarnaast betaal je dubbel voor mogelijk dezelfde service. Laat je hierover eerst goed door ons adviseren, want dat is tenslotte gratis.

Duurzaam in de cloud

Alle hosting partijen waar wij mee samenwerken zijn milieubewust en duurzaam. Zo maken wij de digitale wereld mooier en beschermen we de echte.

Even kennismaken met Studio Projectie?

Stuur ons een bericht, bel 071 513 89 85 of stuur een e-mail naar: info@projectie.com

Zij werken met ons

AkzoNobel
Hogeschool Leiden
Travel Impressions
Theater Ins Blau
Inhouse Filming
NEM Group