Websites

Toonaangevend webdesign

De kunst van het website maken is al 18 jaar de drijvende kracht van Studio Projectie. Wij leveren toonaangevende websites af die opvallen tussen de miljoenen websites die er al zijn. Een website die inspireert en waar je met recht trots op mag zijn!

De drie beloftes van Studio Projectie

Een website met een prachtig design

Maatwerk design staat bij ons met stipt op nummer 1. Je krijgt geen 13 in een dozijn thema met een andere kleur, maar een uniek aansprekend ontwerp dat aansluit bij jouw merk, producten, diensten en boodschap. Als je nog geen merk hebt dan kunnen we een nieuw brand op de kaart zetten. Van creatieve sessies en het ontwerpen van logo's tot het schrijven van teksten. Wij zijn van alle markten thuis en gaan geen uitdaging uit de weg!

Een website die voor je werkt en goed vindbaar is

Wij bouwen gebruiksvriendelijke en razendsnelle responsive websites die werken op PC, Mac, notebooks, smartphones, tablets en alle bekende browsers. Daarnaast zorgen we er voor dat je website goed vindbaar is op Google en automatiseren we als het even kan je administratie, marketing- en salesproces.

Een website die je zelf kunt bewerken

Wij vinden het belangrijk dat je zelf met je website aan de slag kunt. Wij leveren al onze websites op met een gebruiksvriendelijk CMS, zodat jij of je collega's de website zelf kunnen bewerken. Als je geen kaas hebt gegeten van websites dan leggen we met een cursus in heldere en begrijpbare taal uit hoe alles werkt en na de lancering staat onze helpdesk altijd voor je klaar.

Je website in drie stappen

We werken zowel aan het ontwerp(webdesign) als de implementatie(development) van je nieuwe website. Ons team sprint gestructureerd en efficiënt naar het eindresultaat toe in drie heldere stappen en we geven je de mogelijkheid om tijdens het proces bij te sturen en feedback te geven. Je bent een onderdeel van ons team en samen schrijven we jouw online succesverhaal.

Design sprint

Een goed begin is het halve werk. We beginnen met het bepalen van de look en feel van de website en laten onze creatieve designers doen waar ze goed in zijn.  Jij krijgt huiswerk, omdat we precies willen weten waar je organisatie voor staat, hoe de doelgroep eruit ziet en wat je belangrijkste doelen zijn. We leggen de basis voor de tocht die de bezoeker gaat afleggen op je website, de zogenaamde 'User journey' die hem of haar laat klikken, kopen, bellen of bestellen.


Het eindproduct van deze sprint is een homepage, zodat je direct je website kunt zien en beleven. Precies wat je bezoekers voor ogen gaan krijgen en niet alleen een 'mooi plaatje' op papier dat nog gebouwd moet worden.

 

Development sprint

Als we een mooie vormgeving hebben neergezet waar iedereen trots op is dan gaan we door met het ontwikkelen van de website. In de praktijk betekent dat het toevoegen van de vervolgpagina's, het opzetten van contactformulieren en het programmeren van extra functionaliteiten.

Het eindproduct van deze sprint is een website die voor 90% af is, zodat jij feedback kunt geven op het geheel en niet mondjesmaat iets hoeft te beoordelen.

 

Optimalisatie sprint

We verwerken de laatste feedback en zetten de puntjes op de i. De website wordt uitvoerig getest en geschikt gemaakt voor smartphones en tablets. Daarnaast gaan onze SEO experts aan de slag om je website hoog te laten scoren in zoekmachines.

 

Aan het einde van de rit lanceren we een inspirerende website op het internet die binnen drie seconden geladen is, hoog in Google staat en waar we met zijn allen trots op kunnen zijn!

 

Wij maken je de held van jouw online succesverhaal!

Je website naar een hoger niveau tillen of met een vliegende start je nieuwe business lanceren? Neem contact met ons op en wij maken je de held van jouw online succesverhaal.

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op