BRAND - DESIGN - EXPERIENCE

Taxative krijgt een huisstijl van A tot Z

Uitdaging

Taxative is expert op gebied van administratieadvies en belastingadvies. Door de samenvoeging van meerdere partners kwam Taxative naar ons toe. Ze hadden een website nodig. Dit bleek echter niet alleen een website te zijn, want Taxative bestond toen nog niet onder deze naam. Het gehele brand moest ontwikkeld en ontworpen worden. We hebben onze knappe koppen bij elkaar gestoken en we zijn met een veelzijdig team aan de slag gegaan om het bedrijf op de kaart te zetten.

Oplossing

  • Een nieuwe naam, bedacht door onze Creative Director
  • Een op maat gemaakte huisstijl
  • WordPress Premium website
  • Een hip-and-happening logo
  • Drukwerk in alle soorten en maten

BRAND

We zijn van alle markten thuis. We doen alles wat je nodig kan hebben, van drukwerk tot de website. Daar horen uiteraard ook logo's bij. In het geval van Taxative hadden ze zelfs nog een naam nodig. Ook daar kunnen we gelukkig wat van. Van Ekeren adviesbureau is omgetoverd tot het hippe Taxative: iets wat helemaal past bij hun moderne manier van werken. Al snel kwam daar een logo bij en voilá, de eerste grondslagen voor de nieuwe huisstijl waren gelegd.

DESIGN

De website van Taxative is fris en modern. Een minimalistische en toch speelse weergave bleek hier de uitkomst. De professionaliteit komt duidelijk naar voren, maar de diverse achtergronden, foto's en iconen maken het geheel dynamisch en interessant. We hebben veel met metaforen gewerkt: de strategische aanpak van het bedrijf komt terug in beeldmateriaal van schaakstukken. De website is hierdoor niet alleen praktisch en informatief, maar ook leuk en passend bij de werkwijze van Taxative.

EXPERIENCE

Nadat de website live ging, zijn wij gewoon nog even doorgegaan. Taxative is voorzien van briefpapier, visitekaartjes en email handtekeningen. Alles om het totaalplaatje van het nieuwe brand te laten kloppen. Ook hebben we de website inmiddels voorzien van een Engelse variant om het bereik van Taxative te vergroten. Dit, in combinatie met de SEO kunsten van ons team, maakt dat de website lekker te vinden is in de zoekmachines en het bedrijf het super doet!

Wat levert het nou eigenlijk op?

Een geheel nieuwe branding kan een flinke opgave zijn. Doordat wij, als Digital Agency, alle expertises onder één dak hebben kunnen wij jou in een mum van tijd voorzien van alles wat je nodig hebt. Hierdoor hoef je niet bij verschillende partijen ontwerpen te laten maken en drukwerk te regelen en dat scheelt in tijd en kosten. Een goed brand kan helpen om jouw bedrijf of organisatie boven de rest uit te laten springen. Hierin denken wij graag met je mee. Samen zorgen we dat jij de held wordt van jouw digitale verhaal!

Op zoek naar een geheel nieuw brand?

Van visitekaartje tot website, wij staan voor je klaar!

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op