BRAND - DESIGN - EXPERIENCE

Een unieke website waar je vooral honger van krijgt

Uitdaging

Bijna iedere Leidenaar kent de broodjeszaak Leidsch Beleg. Toch viel de omzet vanuit de website te verbeteren. Deze moest uniek zijn en de bezoeker verleiden tot het bestellen van broodjes. Daarnaast moet het geheel natuurlijk gemakkelijk te vinden zijn op Google, want de concurrentie is moordend!

Oplossing

  • De meest heerlijke broodjes over de gehele website
  • Uitgebreide informatie over alle catering mogelijkheden
  • Handgemaakte illustraties
  • Pakkende teksten
  • Powered by WordPress Premium

BRAND

Broodjeszaak Leidsch Beleg is hip and happening. Daar hoort een bijpassende website bij. Onze designers zijn los gegaan op unieke borders, handgemaakte illustraties en andere leuke elementen om de website uniek te maken en de uitstraling van de lunchroom door te trekken naar het digitale vlak.

DESIGN

Het design van de website is gericht op de verkoop: de bezoeker moet verleid worden om een broodje te bestellen. Door middel van prachtig beeldmateriaal gaat dit natuurlijk al bijna vanzelf, maar onze marketeers en UX designers hebben de koppen bij elkaar gestoken om de User Journey van de klant vast te leggen en deze zo in te richten dat de gebruiker een weg vindt naar de allerlekkerste broodjes van Leiden.

EXPERIENCE

De beleving van het lekkerste broodje begint op de website en eindigd met een leeg bord en een volle maag. De bezorgers van Leidsch Beleg doen er alles aan om jouw broodje thuis te brengen, maar wanneer iemand liever in de lunchroom komt eten, dan is het belangrijk dat deze persoon zowel op de website als in de zaak hetzelfde gemoedelijke gevoel meekrijgt. Een rafelig randje past bij de losse stijl van de lunchroom en geeft een huiselijk gevoel. Alles sluit aan op elkaar, waardoor iedere klant een fijne beleving heeft van begin tot eind.

Van deze website krijg je nou echt honger!

Arnoud - Leidsch Beleg

Wat levert dat eigenlijk op?

Een goede website levert in dit geval niet alleen een mooie visitekaartje op, maar ook een hele hoop gevulde magen. Je kunt nog zo lekker kunnen bakken en beleggen, maar als je op het web niet gevonden wordt dan zullen er weinig mensen van jouw creaties gaan genieten. Een website is dus waardevol en een goede investering!

Hoe smaakt jouw website?

Een sfeervolle en gebruiksvriendelijke website is voor iedere horecaonderneming een musthave.

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op