BRAND - DESIGN - EXPERIENCE

EC-Rent, een vooruitstrevende website voor een innovatieve ondernemer

Uitdaging

De oprichter van EC-Rent had voor ons een bekende vraag: "Kunnen jullie mijn website naar een hoger niveau tillen?" Met een creatieve vormgever en ervaren webdesigners gingen wij aan de slag om de website van EC-Rent net zo vooruitstrevend te maken als de prachtige vloot van electrische auto's die het bedrijf verhuurt.

Oplossing

- Samenwerking met externe vormgever
- Een volledige online oplossing, geheel op maat
- Een gemakkelijk te gebruiken CMS
- Een effectief boekingsformulier
- Razendsnelle performance

BRAND

Het begon allemaal met een creatieve lunch, waarbij een externe vormgever ons uitleg gaf over een nieuw concept voor EC-Rent. Het logo werd opnieuw ontworpen, geïnspireerd op de schuine en ronde lijnen van de prachtige auto's die EC-Rent verhuurt. Het resultaat is een herkenbaar, uniek en krachtig merk dat EC-Rent in de wereld van autoverhuur een begrip heeft gemaakt.

DESIGN

De webstie oogt luxe en exclusief, maar is tegelijkertijd toegankelijk en vooruitstrevend. Het design van EC-Rent lijkt misschien onwrikbaar, maar dat is het absoluut niet. De website is juist 100% aanpasbaar - en EC-Rent sleutelt graag zelf aan de website om de auto's zo mooi mogelijk te presenteren. Het is een design dat werkt voor bezoeker én beheerder, en dat maakt het zo ontzettend effectief. Vergeet ook de zoekmachine-optimalisatie niet: als je 'tesla huren' intikt, verschijnt EC-Rent tussen de grootste autoverhuurderrs van Europa!

EXPERIENCE

De website van EC-Rent is een en al beleving, maar een punt waar extra aandacht aan is besteed is het bestelformulier. Een uniek ontworpen formulier loodst je in heldere stappen door het verhuurproces. Bezoekers kunnen eenvoudig kiezen uit de verschillende wagens en opties. Wederom is hier gedacht aan de beheerder, want alle prijzen, opties en accessoires zijn makkelijk aan te passen in het CMS. 

Ik ben als een maniak door alles heen aan het gaan, en ik heb er weinig aan op of aan te merken!

Chris - EC-Rent

Klaar voor de toekomst

De website van EC-Rent is continu in ontwikkeling. Neem daarom regelmatig eens een kijkje op de site om te zien welke nieuwe snufjes er zijn bijgekomen. En blijf ook het wagenpark goed in de gaten houden, want er worden regelmatig nieuwe bolides aan de EC-Rent-familie toegevoegd!

Vernieuwen en innoveren?

Beperk jezelf niet met een vastgeroest template, maar kies voor een moderne en dynamische look!