BRAND - DESIGN - EXPERIENCE

Professioneel en zakelijk, maar met een persoonlijke touch!

Uitdaging

Strak in pak: zo kennen wij de harde werkers van BridgeHead. Het professionele team heeft daar een passende website voor nodig die laat zien wie ze zijn en wat ze doen. De grote uitdaging? Een ultieme vindbaarheid op Google in de overvloed aan concurrentie.

Oplossing

  • Een strakke WordPress Premium website
  • Meertalig voor Engels- en Nederlandstalige klanten
  • Een zoekwoordenonderzoek van onze SEO master
  • Pakkende teksten
  • Een gave video van het viaduct van Millau

BRAND

Wij houden wel van een spectaculaire website die niet één in het dozijn is. Dit combineren met een rustige en zakelijke website kan een uitdaging zijn. Gelukkig weten onze ontwerpers wel raad met deze vraagstukken. Een combinatie tussen het elegante wit en het sprankelende blauw maakt de website zakelijk, maar met een persoonlijke touch.

DESIGN

Om het persoonlijke tintje goed uit te lichten, staat de website vol met beeldmateriaal van de knappe koppen achter BridgeHead. De vele gezichten en persoonlijke verhalen maken dat het echt aanvoelt. Je voelt je welkom, omdanks de harde kleuren en informatieve teksten. Om aan de wensen van de klant te voldoen hebben we een zoektocht gestart naar beeldmateriaal van het viaduct van Millau. Met enige nabewerking staat deze nu te schitteren bovenaan de website: BridgeHead slaat immers al jaren de brug tussen parktpartijen en de Rijksoverheid!

EXPERIENCE

Na de website zat ons werk er zeker nog niet op. Deze werd namelijk gevolgd door PowerPoint en Word templates, email handtekeningen en zelfs een Engelse variant van de website. Bij ons kun je namelijk voor alles terecht, zelfs als je nog geen idee hebt van wat je precies nodig hebt. De koffie staat altijd klaar en wij helpen je graag met het maken van vooruitstrevende plannen!

Jouw website strak in pak?

Onze designers leveren een maatpak voor jouw website!

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op