Over ons

Maak kennis met de dames en heren van Studio Projectie!

Ons team bestaat uit een groep gedreven en enthousiaste specialisten, ieder met een eigen passie en achtergrond. We stellen ons team graag even aan je voor!

Philip

CEO & Full-stack developer

Philip is onze eindbaas en CEO. Hij besteedt zijn tijd voornamelijk aan projectmanagement en sales, maar kan ook genieten van old-school programmeren en het vinden van eenvoudige oplossingen voor complexe uitdagingen. Buiten Studio Projectie danst hij de salsa, reist hij veel en bestuurt hij als Star Wars-fan van het eerste uur virtuele ruimteschepen.

Camiel

Creative Director & SEO consultant

Camiel is de drijvende creatieve kracht van Studio Projectie. Als 'creative director' is hij onze expert op het gebied van vormgeving, online marketing en webdesign. Hij inspireert collega's en klanten om het meeste uit de digitale wereld te halen. Buiten het internet kun je hem vinden op festivals, varend door de grachten van Leiden of gezellig in zijn eigen tuin naast de barbeque.

Marcel

COO & Product designer

Marcel is als COO verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van Studio Projectie en werkt tevens actief mee aan de ontwikkeling van projecten als product designer en project manager. Ontspanning vind Marcel in zijn grote film- en gamecollectie en in zijn thuisbasis Noordwijk.

Jesper

Hoofd administratie & SEO-consultant

Jesper houdt de administratie op orde en maakt daarnaast als SEO-consultant websites beter vindbaar. Hij heeft een achtergrond in de Literatuurwetenschap, dus als er dan nog wat vrije tijd overblijft stopt hij dat in het lezen van (liefst postmoderne) boeken. Jesper is naast literatuurkenner tevens muzikant en draagt daarmee een stukje kunst en cultuur bij aan het team.

Michenou

UX Designer & Grafisch vormgever

Michenou is user experience designer en grafisch vormgever. Zij maakt onze producten toegankelijker en gebruiksvriendelijker. Ze is een groot liefhebber van fotografie en heeft een populair Instagram-account waarmee ze haar creaties deelt. Daarnaast gaat ze graag op bezoek bij haar paard. Michenou is vrijwel de hele dag creatief bezig, maar mocht ze tijd over hebben, dan is haar Nintendo Switch nooit ver weg.

 

Lizzy

Administratie & HRM

Lizzy runt de administratie en de HRM en bepaalt daarmee wie er wel of niet op vakantie mag. Ze zit mensen regelmatig achter hun broek aan, maar blijft altijd aardig en beleefd. Wanneer ze niet op kantoor is, stort ze zich op haar studie psychologie, koken en filosofie. Daarnaast bezoekt ze graag de dierentuin en is ze een groot voorvechter van een schonere en mooiere wereld.

Youri

Full-stack developer

Youri is na zijn stage bij ons blijven plakken en werkt nu parttime als full-stack developer. Hij richt zich vooral op back-end development. Met zijn kennis van API’s maakt hij ons leven een stuk gemakkelijker. Daarnaast sleutelt hij graag aan onze servers en workstations. Zijn vrije tijd gaat bijna helemaal op aan DJ-en en retro games spelen.

 

Miki

Frontend developer

Miki heeft al 16 jaar lang één passie: websites ontwikkelen. Met zijn behulpzame karakter helpt hij met de begeleiding van nieuwe medewerkers en stagairs. Op dit moment doet hij dat allemaal op afstand vanuit het prachtige Zweden. Miki deelt graag bijzondere foto's op Instagram en wordt erg gelukkig van een potje basketbal.

 

Joost

Full-stack developer

Joost houdt zich voornamelijk bezig met twee dingen: programmeren en tosti's maken. Hij vind het niet erg om in oude code te duiken om nieuwe functies toe te voegen of iets te repareren, danwel tosti's te maken van oud brood - en dat maakt hem een hele effectieve en efficiënte programmeur voor Studio Projectie. In zijn vrije tijd speelt hij het liefst een bordspel. Daarnaast geniet hij als student aan de universiteit nog even van de perks van het studentenleven.

Laurens

Back-end developer

Laurens developt de back-end van je website, en werkt aan zijn backhand op de tennisbaan. Hij werkt met de nieuwste frameworks zoals Laravel, en bouwt in een handomdraai de meest prachtige platforms. Thuis luistert hij graag naar Ben Howard en is hij altijd te porren voor een potje voetbal. Hij is tevens de grootste Apple-fan van Studio Projectie en misschien wel van Nederland, want Apple is volgens Laurens "gewoon altijd beter".

Nadia

Data-entry & sales

Met veel gevoel voor humor assisteert Nadia ons bij de complexere data-entry-opdrachten. Daarnaast vraagt ze zich ook regelmatig af of ze wel of geen boter op haar brood wil smeren, en met welk mes ze dat dan moet gaan doen. Is dat dilemma opgelost, dan helpt ze mee met het benaderen en bellen van nieuwe en bestaande klanten. Ze besteedt haar vrije tijd het liefste buiten in de natuur, en steekt haar handen uit de mouwen tijdens het tuinieren.

Hoe wij werken?

Enthousiast

Onze mensen zetten hun beste beentje voor om van jouw website of app een online succesverhaal te maken.

Persoonlijk

Je zult bij ons nooit door managementlagen heen moeten worstelen om iemand te pakken te krijgen. In plaats daarvan kiezen wij voor een persoonlijke benadering. 

Behulpzaam

Kom je ergens niet uit, dan staan wij altijd voor je klaar. Of het nu gaat over vragen over je website of app, of advies over andere gerelateerde onderwerpen. Vragen staat vrij!

Laagdrempelig

Wij overladen je niet met ingewikkelde termen. Technologie staat in dienst van de mens niet andersom! Daarom werken wij met begrijpelijke taal en heldere stappenplannen. 

Zet ons aan het werk!

Laat ons een onderdeel uitmaken van jouw online succesverhaal!