Nieuwsbrief campagnes


Blijf in contact met je klanten.

Wat is het?

Waarschijnlijk krijg je er zelf meerdere per maand: nieuwsbrieven per e-mail. Organisaties gebruiken zo’n nieuwsbrief om klanten geïnformeerd te houden! Is er een nieuw product, dienst of iets anders spannends gelanceerd? Met een nieuwsbrief informeer je direct een grote groep mensen.


Hoe werkt het?

Een nieuwsbrief kun je versturen door middel van een specifiek programma. Hierin importeer je alle e-mailadressen en kun je templates maken voor jouw nieuwsbrief. Studio Projectie gebruikt MailChimp om nieuwsbriefcampagnes te maken. Met MailChimp kun je eenvoudig een gave nieuwsbrief opzetten! Het mooiste is om hiervoor jouw huisstijl te gebruiken, inclusief linkjes naar jouw social media of website. Wil je meer dan alleen eenmalig iets sturen? Met MailChimp kun je alle kanten op, zodat je heel veel nieuwsbrieven geautomatiseerd kunt verzenden.


Wat is de meerwaarde ervan?

Nieuwsbrieven zorgen ervoor dat klanten jouw naam vaker langs zien komen. Stuur jij regelmatig interessante berichten? Geef je wel eens een kortingsvoucher weg per mail? Bied jij sommige acties alleen aan in jouw nieuwsbrief? Daar reageren mensen goed op: de kans is dan groter dat ze jouw dienst of product afnemen! Op die manier bind je klanten beter aan je en creëer je ambassadeurs voor jouw organisatie.


Wat is de meerwaarde van Studio Projectie?

Wij kunnen je begeleiden en helpen bij iedere stap van het proces. Zijn de standaard templates niet mooi genoeg, dan kunnen wij voor jou een responsive nieuwsbrief op maat maken. Bovendien verzorgen wij de synergie tussen je website en campagne. Koppel de nieuwsbrief bijvoorbeeld aan mooie landing pages om je diensten of producten extra in het zonnetje te zetten. Laat je ons door ons adviseren en ontdek wat er allemaal kan met deze effectieve marketing-tool.


De samenwerking verloopt altijd heel soepel met een duidelijke afstemming vooraf over het gewenste resultaat. Studio Projectie denkt mee en is flexibel.


- Saskia Hageman - NEM Group

De samenwerking verloopt altijd heel soepel met een duidelijke afstemming vooraf over het gewenste resultaat. Studio Projectie denkt mee en is flexibel.


- Saskia Hageman - NEM Group

Met onze mix aan diensten kunnen we iedere grote en kleine digitale uitdaging realiseren