Webshop


Online verkopen begint met een betrouwbare webshop

Wat is het?

Een webshop geeft je de optie om zonder een fysieke winkel spullen te verkopen! Wil jij fietsen online gaan verkopen of liever handgemaakte sieraden? Kunnen mensen bij jou heerlijke maaltijden bestellen? Met een webshop kun je zowel jouw directe omgeving als internationale klanten bedienen.


Hoe werkt het?

Een webshop is eigenlijk een website met extra functionaliteiten. Het is niet alleen maar tekst en beeld, maar een overzicht van je producten, een bestelproces en een betaalomgeving. Bij het bouwen ervan komen dus ook andere dingen kijken. Denk aan beveiliging van je webshop, een systeem voor accounts van bezoekers en statistieken voor het bijhouden van informatie.


Wat is de meerwaarde ervan?

Omdat een groot deel van de mensen online winkelt, is een webshop een slimme zet. Heb je geen fysieke winkel? Dan biedt een webshop de mogelijkheid om vanuit je eigen huis te ondernemen. Heb je wél een fysieke winkel? Dan bereik je met een webshop de mensen die niet in de buurt van jouw winkel wonen. Daarnaast kunnen klanten op de site zien welke producten je verkoopt en of deze voorradig zijn.


Wat is de meerwaarde van Studio Projectie?

Bij Studio Projectie werken we met uitstekende systemen om jouw webshop in te richten. We gebruiken Mollie om iDeal-betalingen te regelen en WooCommerce voor je voorraadbeheer. Wil je een webshop helemaal op maat? Of zoek je een simpele site waar je 10 gerechten kunt bestellen? Samen stippelen we precies uit wat voor jou het beste werkt. We implementeren handige tools zodat jij kan bijhouden hoe jouw verkoop loopt!

 

Met onze mix aan diensten kunnen we iedere grote en kleine digitale uitdaging realiseren

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op