Strategische sessie


Laten we samen je strategie van A t/m Z uitwerken

Wat is HGWG Insights?

Ben je benieuwd welke online marketing tools je het beste kan gebruiken om jouw product tot een succes te maken? Wil je weten hoe je de unieke aspecten van jouw bedrijf tot uiting kunnen komen in je webdesign? Heb je een fantastisch nieuw idee om online te gaan verkopen maar heb je nog geen huisstijl, logo en branding? Met welke online en/of offline uitingen kun je jouw publiek écht bereiken? Als je op zoek bent naar het antwoord op één of meer van deze vragen, dan is HGWG Insights waarschijnlijk iets voor jou.

 

Beleef het zelf

Met HGWG Insights beleef je een unieke strategische sessie met experts uit verschillende vakgebieden. Een team van SEO-specialisten, branding-experts, designers en webbouwers dagen je uit om jouw project van verschillende kanten te bekijken en samen formuleer je een plan van aanpak voor zowel de bouw als de promotie van jouw project.

 

Vergroot je kans tot succes

HGWG Insights zorgt ervoor dat jij de juiste keuzes kan maken bij het besteden van jouw budget. Je leert wat het zwaartepunt is van jouw project en wat voor jouw bedrijf de unieke kansen en risico’s zijn.

 

Een bewezen succesformule

Het HGWG Insights team bestaat uit experts uit verschillende disciplines, speciaal samengesteld voor jouw project. Het unieke aan het team is dat naast de expertise op hun vakgebied ze eerder met elkaar samengewerkt hebben, ieder van uit een eigen invalshoek en specialisme. Zo combineert HGWG Insights een kritische houding, kennis van zaken en creatieve inzichten tot een krachtige mix van adviezen en nieuwe inzichten.


De jongens van Projectie hebben zich fantastisch ingezet om van onze drie sites een ware beleving te maken. We kregen gedurende het proces het gevoel meer een soort partner te zijn geworden dan een klant.


- Christel van Bree - Dim-Sum Reizen

Met onze mix aan diensten kunnen we iedere grote en kleine digitale uitdaging realiseren

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op