Webapplicatie


Webapplicatie

Wat is het?

Een webapplicatie is feitelijk een programma dat je via het web kunt gebruiken. Een website is een uithangbord voor een organisatie, maar je webapplicatie is interactief. Een goed voorbeeld is Google Maps: het is wel een site, maar je kan als bezoeker zelf iets invoeren en dan rolt er iets uit!

 

Hoe werkt het

Een website kan je bouwen en vervolgens moet je elk stukje informatie aanpassen via het CMS. Bij een webapplicatie kan een bezoeker zelf input leveren en de applicatie levert output. Om bij ons voorbeeld te blijven: je voert jouw adres en je bestemming in en Google Maps plant een route voor je.

 

Wat is de meerwaarde ervan?

Als jij een dienst wilt leveren aan jouw klanten, kan je een webapplicatie perfect inzetten. Wil jij dat mensen jouw dienst gebruiken om evenementen te organiseren? Met een webapplicatie kan men dan inloggen, gegevens aanleveren en een evenement opzetten. De afgelopen jaren zijn webapplicaties steeds populairder geworden. Denk aan Trello voor projectmanagement of online CRM-systemen, zoals Freshdesk.

 

Wat is de meerwaarde van Studio Projectie?

Studio Projectie bouwt al 16 jaar webapplicaties. Een mooi product dat wij in het verleden hebben gebouwd en inmiddels een zelfstandig is geworden is Digitale Factuur. Aan het succes van een webapplicatie kleeft echter veel meer dan alleen techniek. Je strategie, het verdienmodel en ja de after-sales. Alles moet kloppen en daar kunnen wij je bij helpen.-

Met onze mix aan diensten kunnen we iedere grote en kleine digitale uitdaging realiseren

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op