Animaties


Laat je website bewegen en val op tussen je concurrentie!

Wat is het?

Iedereen heeft wel eens een animatie gezien! Denk aan ons varende bootje, het dikke mannetje van Bol.com of een filmpje waarin iets wordt uitgelegd. Een animatie is dus grafisch, bewegend beeld en je kan het overal voor inzetten. Een website met een animatie ziet er altijd net wat leuker uit.


Hoe werkt het?

Animeren is feitelijk bewegend beeld maken van stilstaande afbeeldingen. Als je opvolgende plaatjes tekent op een post-it blok en daar snel doorheen bladert, heb je al een animatie! Inmiddels tekenen we niet meer op post-its, maar animeren we digitaal. De technologie is zo snel ontwikkeld dat bijna alles mogelijk is. Dit zie je ook steeds meer op websites: animaties zijn geliefd!


Wat is de meerwaarde ervan?

Een animatie zorgt ervoor dat je website aantrekkelijker en leuker is. Je kunt een animatie ook inzetten om een complex concept uit te leggen. Zo oogt je website modern en zullen bezoekers langer op je site blijven om te animatie te bekijken. Of zet je animatie in voor je advertenties op social media. Daarmee val jij op tussen je concurrenten!


Wat is de meerwaarde van Studio Projectie?

Studio Projectie is een kei in het animeren. Wij animeren voor ieder device, van storyboard tot aan realisatie. Heb je nog oude Flash-animaties liggen of een statische folder? Wij maken er een animatie van die van je scherm spat. Wij zorgen ook voor een goede balans, want: geniet, maar animeer met mate.


We vroegen Studio Projectie om iets te doen wat ze nog niet eerder hadden gedaan. Dat betekend creatief combineren van kennis die je al hebt én nieuwe kennis vergaren.


- Sam van Bochhove - Inhouse Filming

Met onze mix aan diensten kunnen we iedere grote en kleine digitale uitdaging realiseren

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op