WordPress website


Je eigen WordPress website, snel online en gemakkelijk in gebruik

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS): het is een systeem om een website mee te maken en te beheren. WordPress wordt vaak gebruikt, omdat het heel gebruiksvriendelijk is! Grote bedrijven zoals PostNL gebruiken ook WordPress. Je kan zelf heel eenvoudig pagina’s aanpassen, foto’s uploaden en je website verbeteren.

 

Hoe werkt WordPress?

WordPress is een soort gereedschapskist om je eigen website te maken. Je kan hierin ook een template gebruiken, zodat dingen al voorgeprogammeerd zijn. Hierin kan je bijvoorbeeld je huisstijl verwerken! Vervolgens kan je elke pagina indelen met bepaalde elementen, zoals tekst of beeld. Wil jij een contactknop onderaan je homepage? Als je WordPress gebruikt, is het een kwestie van die knop aan je pagina toevoegen en een link erin plakken! Ben je op zoek naar iets meer mogelijkheden? Je kan in WordPress ook HTML gebruiken om je website op te maken.

 

Wat is de meerrwaarde?

Met WordPress kun je altijd dingen zelf aanpassen. Je bent niet afhankelijk van een bureau of organisatie, maar hebt zelf de touwtjes in handen. Gebruiksvriendelijkheid speelt een hoofdrol. Daarnaast is WordPress zó populair dat er heel veel extra mogelijkheden zijn qua plug-ins. Je kunt een koppeling maken met je webshop en zo de bestellingen bijhouden. Of je koppelt je MailChimp account, zodat mensen zich kunnen inschrijven voor jouw nieuwsbrief!

 

Wat kan Studio Projectie voor mij betekenen?

Studio Projectie heeft voor ieder wat wils op het gebied van WordPress websites. Wil jij zo snel mogelijk een betaalbare responsive website live hebben? Dan hebben wij binnen 30 dagen je site online. Heb je minder haast? Kies dan voor een WordPress website op maat. Je hebt meer contactmomenten met ons en krijgt precies wat jij wil.

Met onze mix aan diensten kunnen we iedere grote en kleine digitale uitdaging realiseren

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op