Website


Studio Projectie bouwt, ademt en leeft al meer dan 16 jaar websites

Wat is het?

Je wilt een nieuwe website voor jouw organisatie of bedrijf. Bij Studio Projectie bouwen we voor ieder wat wils. Een responsive website nodig voor jouw webshop? Of je huidige website flink opfrissen? Bij ons ben je aan het goede adres!


Hoe werkt het?

Het belangrijkste bij een website is natuurlijk het doel! Wil je documenten kunnen downloaden? Moeten gebruikers dagelijks kunnen inloggen? Samen stellen we een lijst van functionaliteiten op. Vervolgens laten we onze specialisten aan jouw website werken. Bij grote én kleine projecten geldt: onze projectmanagers houden altijd een oogje in het zeil. Tijdens iedere stap houden we je op de hoogte: het is immers jouw website!


Wat is de meerwaarde ervan?

Een goed werkende website is jouw digitale visitekaartje. Een moeilijk navigeerbare website zorgt ervoor dat klanten afhaken. Werkt jouw site snel en soepel? Is-ie responsive, zodat klanten ook op hun smartphone jouw product kunnen bestellen? Dat zorgt voor een positieve beleving en meer bezoekers op jouw website!


Wat is de meerwaarde van Studio Projectie?

Studio Projectie is voor het maken van een (responsive) website niet gebonden aan één Content Management Systeem. Wij hebben de expertise in huis om alle toeters en bellen te bouwen, zodat jouw website op maat gemaakt wordt. En als-ie af is, is onze nazorg nog niet klaar! We bieden cursussen over verschillende CMS-en, zodat jij zelf aan de slag kan. Is dat niks voor jou? Gelukkig hebben we ook een support-pakket in de aanbieding, dan passen wij alles voor je aan. Zo kun je met een gerust hart de digitale snelweg op!


Met Studio Projectie is het prettig samenwerken, ze luisteren goed en begrijpen precies wat je bedoeld. In combinatie met hun eigen creatieve input blijft onze site up-to-date.


- Bart Zweers - Camping de Wildhoeve

Met onze mix aan diensten kunnen we iedere grote en kleine digitale uitdaging realiseren

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op