Landing page


Een effectieve landingsbaan voor jouw product of dienst

Wat is het?

Je hebt ongetwijfeld al een flink aantal landing pages bezocht, zonder dat je het wist. Een landing page, of een landingspagina, is een pagina op een site met een specifiek doel. Op die pagina staat informatie over jouw product of dienst, met een interessante aanbieding. Bijvoorbeeld: “Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 korting op je bestelling!”. Zo’n landingspagina is dus vooral bedoeld om mensen iets te laten invullen, downloaden of aanschaffen!


Hoe werkt het?

Een landingspagina is bedoeld om naadloos aan te sluiten op een advertentie. Als er iemand op jouw advertentie klikt, moet er namelijk wel iets komen dat daarbij aansluit! Anders zal een bezoeker afhaken. Daarom wil je dat een landingspagina simpel maar enthousiast is. Je vermeldt kort en bondig alle informatie. Daarnaast zorg je ervoor dat de bezoeker heel makkelijk jouw aanbieding kan ontvangen! Per aanbieding maak je een eigen landingspagina, om het zo duidelijk mogelijk te houden.


Wat is de meerwaarde ervan?

Een landingspagina zorgt ervoor dat een geïnteresseerde bezoeker bijna niet anders kán dan op jouw aanbieding ingaan. Doordat je de informatie of actie luid en duidelijk vermeldt, is de drempel laag. Zo zorg je ervoor dat mensen makkelijk van jouw actie gebruik kunnen maken. Hiermee kan je dan ook makkelijk meten wat voor effect jouw advertentie heeft.


Wat is de meerwaarde van Studio Projectie?

Studio Projectie is een kei in het maken van landingspagina’s. Met onze grafische talenten maken we pagina’s die een lust voor het oog zijn. We zorgen ervoor dat ze naadloos aansluiten op jouw advertenties, om zo jouw conversie te verhogen.-

Met onze mix aan diensten kunnen we iedere grote en kleine digitale uitdaging realiseren

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op