Branding

Je klanten verliefd laten worden op jouw merk?

Je merk is misschien wel het meest waardevolle van je organisatie en heeft daarom veel liefde nodig. Alles dat je in de markt zet begint met je missie, visie en waarden. Waar staat je merk voor, wie is de doelgroep en hoe kunnen we hen zo goed mogelijk aanspreken? Onze experts op het gebied van communicatie, branding en design gaan aan de slag om die vragen te beantwoorden en je merk vorm te geven.

Er was eens een organisatie...

en die zocht naar een merkidentiteit

Er was eens een organisatie die zich afvroeg wie zij eigenlijk waren en waar zij voor stonden. In een creatieve sessie werd er onder professionele begeleiding van experts op het gebied van communicatie en branding gebrainstormt en geschreven. Op de muur met post-its ontvouwde zich een nieuwe missie en visie. Er werd gesproken over de passies, de verhalen en de gevoelens die het merk naar voren bracht. Aan het einde van de dag keerde de experts moe en voldaan weer naar huis. De volgende ochtend galmde het woord: "Eureka!" door de gang. Een nieuwe merkidentiteit was geboren!

en een merkpositie

De nieuwe merkidentiteit vond de wereld waarin zij geboren werd erg spannend. Andere merken keken met een schuin oog naar de eerste stapjes van het weerloze merk, terwijl de experts het de juiste kant op probeerde te bewegen. Het merk vond al snel aansluiting bij haar doelgroep. Zij voelden zich aangesproken door de kernwaarden van het nieuwe merk en waren bijzonder geïntigreerd door de nieuwe inzichten die het meebracht. Het viel op tussen de andere nieuwe merken en overtrof alle verwachtingen die zij van het merk hadden. Al snel was het merk van iedereen.

Om met een merkstrategie

Als zorgzame ouders ouders hadden de experts moeite om het merk bij te benen, maar zij wilde voorkomen dat het verkeerde keuzes zou maken. Zij spraken het merk vermanend toe: "Als je niet goed uitkijkt en niet nadenkt over je toekomst, vergeet men je weer!". Het merk moest hoge cijfers halen en zichzelf aan een strak rooster houden. Alleen dan kon het uitblinken en verder groeien tot een succesvol merk.

 

iedereen te verbluffen met een weergaloos brand design

Het merk mocht bijna het huis verlaten, maar moest eerst leren om zichzelf beter te uiten. De experts schakelde vormgevers in om het merk meer kleur te geven en aantrekkelijker te maken. Het merk moest veelzijdig worden en leren omgaan met visitekaartjes, websites en apps. Alleen zo kon het merk blijven stralen. Het merk was zelfverzekerd, goed herkenbaar en mocht eindelijk uitvliegen!

 

Wij schrijven het verhaal van jouw merk

Ieder grote of kleine merk vertelt zijn eigen verhaal. Met creatieve sessies, logo's, storytelling en meer brengen we jouw merk tot leven! Op het web en in de echte wereld.

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op