Apps

Een app die je digitale dromen laat uitkomen!

Apps zijn er in vele soorten en maten. Wij bouwen apps die je gebruikers een “wow!” gevoel geven en die niet ondersneeuwen in de app store. We beperken ons niet tot standaard functionaliteiten en kunnen met betrouwbare API’s alles voor je aan elkaar koppelen!

Verbluf je gebruikers met

Een uitmuntend UX/UI Design

Wij kennen ze hoor, concullega’s die zeggen: “Je hebt helemaal geen UI of UX design nodig. Wij schetsen een paar schermpjes en klaar is kees!”. Wat zij daar niet bij vertellen is dat je een belangrijke stap overslaat bij het bouwen van een app. Het testen met de eindgebruikers. Een UX-design is niet alleen een mooie handleiding voor de ontwikkelaars, maar ook de eerste kans om je app te testen met hen die er mee aan de slag moeten gaan! Je kunt jezelf wel voor je kop slaan als je er pas na de lancering van de app achter komt wat de gebruikers er eigenlijk van verwachten en vinden...

Development zonder compromissen

Als je bij ons een web app laat maken hoef je niet naar een andere partij om een Android-versie te laten ontwikkelen of een progressive web app. Als Digital Agency bouwen we apps voor iOS, Android en tal van andere platformen en regelen we al het onderhoud en de publicatie van de apps. Onze ervaren programmeurs weten raad met iedere technische uitdaging. Een consistente kwaliteit en gebruikersbeleving op alle platforms zorgt ervoor dat je app altijd en overal 100% presteert.

Betrouwbare en handige API koppelingen

API’s zijn onze beste vrienden. Een API is geen harig beest uit de dierentuin, maar staat voor “application programming interface”. Met een API koppel je systemen aan elkaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een koppeling tussen je (leden)administratie en een app, zodat je slechts op een plek de e-mail adressen van de gebruikers hoeft bij te houden. Wij hebben dat en nog veel meer technisch vernuft gerealiseerd voor Hogeschool Leiden, LSV Minerva en AkzoNobel.

En steengoede marketing

We kunnen het niet niet vaak genoeg zeggen. Wil jij dat je (commerciële) app slaagt dan zul je de marketing goed op orde moeten hebben. Laten wij nu net de online marketeers en brand experts in huis hebben die ervoor kunnen zorgen dat je app niet bedolven raakt onder alle andere apps. Een app intern lanceren? Vergeet dan niet om posters op te hangen met een aankondiging en QR-code om de app te downloaden. Zo weet iedereen dat de nieuwe app beschikbaar is voor gebruik!

Je digitale dromen uit laten komen?

Een eigen app, wie wil dat nu niet? Misschien heb je een geweldig idee voor een nieuw product of wil je je klanten verblijden met een handige communicatietool.
Wij bouwen de app die jij nodig hebt om je digitale dromen uit te laten komen.

Telefoonstoring

Op dit moment zijn wij door een telefoonstoring telefonisch even niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via info@projectie.com en support@projectie.com. Onze excuses voor het ongemak.

Neem contact op